Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 16:33

Τα συγχαρητήρια στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Τα συγχαρητήρια τους και τις ευχές τους εξέφρασαν στον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση η ΕΠΣ Κυκλάδων και σύλλογοι από τις Κυκλάδες.

Αναλυτικά:

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Σωματεία-μέλη της Ε. Π. Σ. Κυκλάδων, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον Κυκλαδίτη Βουλευτή και Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού από σήμερα Ιωάννη Βρούτση και του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στο δύσκολο έργο του.
Είμαστε σίγουροι ότι οι πόρτες του Γραφείου του θα είναι ορθάνοικτες συνεχώς για την επίλυση των προβλημάτων και για την Πρόοδο του Ελληνικού Αθλητισμού.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού Α.Σ. εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον Κυκλαδίτη Βουλευτή κ. Ιωάννη Βρούτση για την ανάληψη των καθηκόντων ως Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ο Γιάννης Βρούτσης είναι γνώστης της πραγματικότητας στα νησιά μας και έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι νοιάζεται για τη νεολαία και τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, προσπαθώντας πάντοτε μα προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί.

Είμαστε βέβαιοι ότι το έργο που θα επιτελέσει ως υπουργός αθλητισμού θα έχει θετικά αποτελέσματα για τους νησιωτικούς συλλόγους.

Υπουργέ μας, καλή επιτυχία στο έργο σου.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Κυκλαδίτη Βουλευτή Γιάννη Βρούτση για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση της χώρας ως  Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ένας νησιώτης που γνωρίζει τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τα νησιωτικά σωματεία αναλαμβάνει το τιμόνι της αθλητικής ηγεσίας της χώρας μας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου συγχαίρουν τον Κυκλαδίτη Βουλευτή κ. Ιώαννη Βρούτση για την θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού που έχει από σήμερα. Η ομάδα μας του εύχεται καλή και δημιουργική θητεία στο έργο του.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares