Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 09:26

Παμμηλιακός: Ευχαριστούμε τον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα

Μετά την τιμητική επίσκεψη του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα στη Μήλο, ο Παμμηλιακός που φιλοξένησε τους δύο αθλητές εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο νησί μας τον τετράκις Ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα και την κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου μας, Μιχάλης Βαμβακάρης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πύρρο Δήμα για την δημιουργία του τμήματος Άρσης Βαρών στον Παμμηλιακό. Ο καταλληλότερος άνθρωπος στον κόσμο για να σε καθοδηγήσει στο άθλημα της Άρσης Βαρών, έδωσε τις συμβουλές και τις κατευθύνσεις που θα πρέπει να κινηθεί ο σύλλογος μας αξιοποιώντας αθλητές που θέλουν να έρθουν σε επαφή με το άθλημα.

Ο Πύρρος και η Αφροδίτη αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί μας και σίγουρα το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη επίσκεψη τους.

Στις αποσκευές τους πήραν το κριάρι, που είναι το σήμα κατατεθέν του Παμμηλιακού, αλλά και ένα ξύλινο καραβάκι για να θυμούνται το ταξίδι τους στον αθλητισμό.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστούμε τον Πύρρο Δήμα και την Αφροδίτη Σκαφίδα για την τιμή που μας έκαναν και τους περιμένουμε και πάλι στο νησί μας και στον σύλλογο μας, τον οποίο θα πρέπει να θεωρούν σπίτι τους.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares