Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 17:02

10o Πανναξιακό πρωτάθλημα τάβλι «Heaven’s café” «ΛΗΘΗ & ΑΛΗΘΕΙΑ»

Έφτασε λοιπόν ξανά η εποχή που αυτή η πολύ όμορφη παρέα που γεννήθηκε πριν 10 χρόνια και στη συνέχεια μεγάλωσε και μεγαλώνει συνεχώς να δώσει το ετήσιο ραντεβού της.

Ο αγωνιστικός χώρος του Heaven’s café αποχαιρετά τους τελευταίους τουρίστες και ετοιμάζεται για το τουρνουά.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι την 30/10 Ένα αυθεντικό Ελληνικό παρεϊστικο αντάμωμα θα ξεκινήσει και πάλι για να ικανοποιήσει τους φανατικούς οπαδούς του αθλήματος παλιούς και νέους.

Το σφύριγμα της έναρξης θα ακουστεί την 1η Νοεμβρίου αφού προηγηθεί η καθιερωμένη τελετή της απονομής των νικητών της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και αφού γίνει η κλήρωση των ομίλων.

Αλήθεια είναι ότι το φετινό τουρνουά μέτρησε δύο σημαντικές απώλειες τη φετινή χρονιά. Έφυγαν αιφνίδια από την παρέα μας δύο εξαιρετικοί φίλοι και μοναδικοί άνθρωποι και πολύ αξιόλογοι παίκτες ο δάσκαλος Λευτέρης Ελευθερίου και ο Κώστας Δρυμαλίτης.

Είναι αλήθεια ότι θα μας λείψουν πραγματικά και επίσης είναι αλήθεια ότι δεν θα επιτρέψουμε στη Λήθη να τους σβήσει από τη μνήμη μας. Ιδιαίτερη αναφορά στους εκλιπόντες θα γίνει κατά την απονομή των νικητών της προηγούμενης χρονιάς.

Είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι εμείς που συμμετέχουμε σ’ αυτό το πανέμορφο και διασκεδαστικό ταξίδι κάθε χρόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς περιμένουμε πότε θα ξεκινήσει το επόμενο.

Καλούμε λοιπόν όλους όσους αγαπούν το τάβλι να συμμετέχουν στην παρέα μας να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αφήσουν τη Θεά τύχη να τους οδηγήσει στα απόκρυφά της μονοπάτια εκεί όπου όλα ανατρέπονται , όλα αναιρούνται και όλα επαληθεύονται.

Ευχόμαστε σε όλους καλό χειμώνα και τους περιμένουμε να μας απολαύσουν και να τους απολαύσουμε . Η Οργανωτική επιτροπή του «Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι «Heaven’s Café”

380005608 1047657699747262 4002454961002346896 n

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares