Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 00:47

Βασίλης Φλεριανός: Ευχαριστώ τον Υπουργό. Θα εργαστώ με αφοσίωση για την ανάπτυξη του ΟΑΚΑ

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ, Βασίλης Φλεριανός, ήταν ο πρώτος Κυκλαδίτης που έλαβε το χρίσμα από τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση για να συμμετάσχει στην διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Η άκρως τιμητική θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του μεγαλύτερου Αθλητικού Κέντρου της Ελλάδας και ενός από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, που κατέχει πλέον ο Βασίλης Φλεριανός, έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, στις οποίες είναι έτοιμος να ανταποκριθεί ο πρόεδρος του Πανναξιακού.

Με ανακοίνωση του, ο Βασίλης Φλεριανός ευχαριστεί τον Υπουργό Γιάννη Βρούτση και παράλληλα υπόσχεται μα εργαστεί με αφοσίωση.

Αναλυτικά: 

Η θέση του αναπληρωτή Προέδρου της Διοίκησης του ΟΑΚΑ, εκτός από άκρως τιμητική, εμπεριέχει και μεγάλες ευθύνες και υποχρεώσεις, παρά τον εθελοντικό χαρακτήρα της.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση Βρούτσης Ιωάννης για την τιμή αυτή προς το πρόσωπο μου.

Οι γενικότερες επιλογές του συντοπίτη μας Υπουργού για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ αφενός δίνουν ένα νέο κυκλαδίτικο αέρα στο μεγαλύτερο Αθλητικό Κέντρο της χώρας, περνάνε όμως και ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Επιλέγοντας ανθρώπους που στηρίζουν τον αθλητισμό στις Κυκλάδες, μια περιοχή που η νησιωτικότητα αποτελεί πανευρωπαϊκά τον μεγαλύτερο παράγοντα δυσκολίας στην ανάπτυξη του αθλητισμού, ο κ. Βρούτσης τιμάει τα νησιά μας για την συνεισφορά τους τόσα χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Υπουργός, ως νησιώτης, από την πρώτη ημέρα ανάληψης του χαρτοφυλακίου του, αποδεικνύει ότι είναι ο μεγαλύτερος γνώστης των προβλημάτων της νησιωτικότητας και όλες οι κινήσεις του μέχρι τώρα δηλώνουν ότι έχει την πρόθεση να αμβλύνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας στον χώρο αυτόν.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτήν την σημαντική θέση ευθύνης στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της Ελλάδας και να συνεισφέρω στην προαγωγή του αθλητισμού στη χώρα μας.

Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ με πίστη, αφοσίωση και αποτελεσματικότητα προς το κοινό συμφέρον για την ανάπτυξη του ΟΑΚΑ και απολύτως πρόθυμος να συνεργαστώ στενά οπουδήποτε χρειαστεί για την επίτευξη των κοινών μας στόχων στον τομέα της ανάπτυξης του αθλητισμού.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares