Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 21:19

Τεράστια διάκριση για τον Βασίλη Φλεριανό που αναλαμβάνει Αναπληρωτής Πρόεδρος της Διοίκησης του ΟΑΚΑ

Μετά από χρόνια ενασχόλησης με τα διοικητικά του Πανναξιακού, είτε σαν μέλος του Πανναξιακού ΑΟ, είτε ως νυν πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ, ο Βασίλης Φλεριανός έλαβε μία ξεχωριστή τιμή, καθώς επιλέχθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση για να αναλάβει την αντιπροεδρία της διοίκησης του ΟΑΚΑ.

Πρόκειται, για μεγάλη επιτυχία του Βασίλη Φλεριανού, καθώς στο πρόσωπο του ο Ιωάννης Βρούτσης διέκρινε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει διοικητική ικανότητα και γνώση προκειμένου να συμμετέχει στην ηγετική ομάδα του μεγαλύτερου Αθλητικού Κέντρου της Χώρας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μέσω του ΦΕΚ και φυσικά του Υπουργείου τις επόμενες ημέρες και έρχεται σε μία δύσκολη στιγμή για το ΟΑΚΑ, πράγμα που σίγουρα θα αποτελέσει πρόκληση για τον ίδιο τον Βασίλη Φλεριανό και τη νέα διοίκηση, που θα καλεστούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις.

Ο Βασίλης, όμως έχει δείξει ότι ξέρει από δυσκολίες και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει.

Το ίδιο αναφέρει και η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΚ, μέσα από την οποία τα μέλη της διοίκησης συγχαίρουν τον πρόεδρο: 

Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς!

Και ο πρόεδρος μας το έχει αποδείξει αυτό στην πράξη ότι δεν φοβάται να αναλαμβάνει ευθύνες και να τις φέρνει εις πέρας!

Από σήμερα έχει άλλο ένα δύσκολο έργο μπροστά του καθώς αναλαμβάνει νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος της Διοίκησης του ΟΑΚΑ πίσω από την νέα πρόεδρο κ. Γεωργία Φυρίγου - Κονσολό.

Το Δ.Σ. του σωματείου μας θέλει να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας καθώς ένας Ναξιώτης μας εκπροσωπεί στην Διοίκηση του ΟΑΚΑ και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Είμαστε βέβαιοι ότι και στα νέο δύσκολο δρόμο που επιλέγει να διαβεί θα φανεί αντάξιος των ευθυνών που αναλαμβάνει!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Πανναξιακού

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares