Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 21:28

Πλήρως ανανεωμένη η Καντίνα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων – Ώρες και τρόπος λειτουργίας

Ποιος από εμάς δεν έχει πάει σε κάποιο γήπεδο και επιθυμεί να προμηθευτεί ένα μπουκαλάκι νερό, ένα ρόφημα ή ένα σνακ αλλά αυτό δεν είναι εφικτό;

Η απάντηση είναι οι περισσότεροι έχουμε αντιμετωπίσει αυτό το θέμα. Στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη όμως δεν τίθεται τέτοιο θέμα, καθώς λειτουργεί μία καντίνα, η οποία μάλιστα με τη νέα της διεύθυνση έχει αναβαθμιστεί πλήρως παρέχοντας μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, σνακ και διαφόρων ειδών που καλύπτουν πλήρως όλους τους επισκέπτες και τους φιλάθλους. 

Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να στηρίξουμε την επιχείρηση προκειμένου να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες μας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να σεβαστούμε και τον τρόπο που λειτουργεί, αφού όπως όλες οι επιχειρήσεις εστίασης έχει κανόνες και πληρώνει φόρους.

393132002 675095151420122 1109749603717842109 n

Η επιχείρηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μας ενημερώνει σχετικά: 

Η Καντίνα του γηπέδου της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Σεπτέμβριο του 2023 λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση.

Το διάστημα αυτό έχουν γίνει προσπάθειες αναβάθμισή της με προϊόντα και υπηρεσίες. Στόχος και σκοπός είναι οι φίλοι του ποδοσφαίρου να μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, την σοκολάτα τους, αλλά και ότι ρόφημα επιθυμούν. Ταυτόχρονα μπορούν να γευτούν μέσα από την πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων.

Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα για Hot Dog, Σάντουιτς, Τοστ, φρέσκα Κρουασάν και τσουρέκια.

Διευκρινήσεις για τη λειτουργία της Καντίνας του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η καντίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 16:00 το μεσημέρι έως και τις 21:30 το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα η καντίνα είναι ανοικτά από τις 09:00 το πρωί ως και το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Επίσης θα θέλαμε να παρακαλέσουμε – ενημερώσουμε πως τα τραπεζοκαθίσματα γίνεται με την χρήση προϊόντων από την καντίνα. Ζητάμε ταπεινά συγνώμη  αν μερικές φορές το αναφέρουμε σε φιλάθλους που κάθονται στις καρέκλες και έχουν διάφορα προϊόντα από καταστήματα εκτός καντίνας. Για τα τραπεζοκαθίσματα πληρώνονται Δημοτικά Τέλη και φυσικά όλοι οι φόροι του κράτους. 

Σεβόμαστε τον χώρο και ταυτόχρονα θέλουμε να σεβαστούμε όλους όσους μας εμπιστεύονται.

Κανείς δεν θα πάρει καφέ από κάποιο κατάστημα και θα πάει να τον πιει σε κάποιο άλλο. Το ίδιο ισχύει και για την καντίνα και για τους ανθρώπους που εργάζονται εντός.

Και πάλι θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει και σας υποσχόμαστε πως κάθε μέρα θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Υπάρχουν πολλά σχέδια τα οποία θέλουμε να υλοποιήσουμε και γι’ αυτό θέλουμε να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη σας και την συμπαράστασή σας.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να σας ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία, να χαίρεστε τις οικογένειά σας και η νέα χρονιά να σας φέρει όλα όσα επιθυμείτε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares