Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 16:42

Ζεστή αγκαλιά στην τρίτη ηλικία ενόψει Χριστουγένων από την Θύελλα Καμαρίου [pics]

Επίσκεψη στο Γηροκομείο- Πτωχοκομείο Θήρας πραγματοποίησε χθες Παρασκευή (15/12)  αντιπροσωπεία αθλητών της ακαδημίας, του ανδρικού τμήματος και μελών του ΔΣ, της Θύελλας Καμαρίου.

Η αντιπροσωπεία της Θύελλας Καμαρίου δείχνοντας την αλληλεγγύη της αυτές τις άγιες ημέρες παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τους αθλητές συλλόγου.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου η χαρά όλων ήταν αρκετά μεγάλη. Αναλυτικά, αναφέρει:

«Στον χώρο μας υποδέχθηκε ο διευθυντής Κος Λειβαδάρος Εμμανουήλ, ο Κος Πολίτης Νίκος και η Κα Αργυρού Ηλιάνα.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, όπως και η αγκαλιά των των ανθρώπων που συναντήσαμε.

Συνομιλήσαμε μαζί τους, περιηγηθήκαμε σε όλους τους χώρους του Γηροκομείου, ενημερωθήκαμε για την πρόοδο των έργων ανακαίνισης που έχουν ήδη ξεκινήσει, για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, μάθαμε το πως περνούν στην καθημερινότητα τους οι παππούδες & γιαγιάδες και φυσικά ανταλλάξαμε ευχές με όλους δίνοντάς τους την υπόσχεση πως οι επισκέψεις μας θα είναι πιο συχνές και όχι μόνο κατά την περίοδο των εορτών».

Σε ανάρτησή του το Πτωχοκομείο-Γηροκομείο Θήρας αναφέρει για την χθεσινή επίσκεψη:

«Συγκίνηση υπήρξε στους φιλοξενούμενους του Γηροκομείου - Πτωχοκομείου Θήρας από την επίσκεψη μελών της ομάδας Θύελλας Καμαρίου για να τους ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα!

Πολλά χαμόγελα δημιούργησαν με την ευχάριστη διαθεση τους και το ενδιαφέρον που έδειξαν για την καθημερινότητα των φιλοξενούμενων, τη σίτιση αυτών, την πορεία της υγείας τους, καθώς και για τη πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης που λαμβάνουν χώρα στη δομή με στόχο την βέλτιστη διακονία των φιλοξενούμενων σ'αυτή».

 Φωτογραφίες 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares