Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 12:48

Αναβολή δρομολογίου και αγώνα λόγω κακοκαιρίας με 2 μποφόρ;

Η «άναρχη» κατάσταση με τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια καλά συνεχίζεται, καθώς σήμερα είχαμε ακόμα μία αναβολή αγώνα που οφείλεται σε ματαίωση δρομολογίου.

Πρόκειται για τον προγραμματισμένο για σήμερα αγώνα της Κ16 μεταξύ των Κανονιέρηδων Σύρου μα τον ΠΑΣ Τήνου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Τήνου είχαν προγραμματίσει το ταξίδι τους για την Σύρο, αλλά βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν πήγαν να προμηθευτούν τα εισιτήρια και πληροφορήθηκαν ότι το δρομολόγιο της επιστροφής του πλοίου ''Sporades Star'' έχει ματαιωθεί λόγω καιρού.

Φυσικά και εύλογα αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο με μόλις 2 μποφόρ να πνέουν στις θάλασσες μας.

Δυστυχώς, με την ίδια απορία έχουν μείνει αρκετές ομάδες φέτος, με αρκετά από τα δρομολόγια του συγκεκριμένου πλοίου να ματαιώνονται χωρίς ουσιαστικό λόγο, ταλαιπωρώντας έτσι απλούς επιβάτες και συλλόγους, αλλά και τις ενώσεις που βλέπουν τα πρωταθλήματα τους να έχουν μείνει πίσω λόγω των συνεχόμενων ματαιώσεων.

Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που έχει φύγει το 'Αρτεμις από τα ενδοκυκλαδικα δρομολόγια έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα και ειδικά στις δυτικές Κυκλάδες που μένουν συχνά - πυκνά χωρίς πλοίο.

Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι που μέχρι σήμερα δεν έχουν μεριμνήσει για την επίλυση του προβλήματος να κάνουν κάτι, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares