Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 17:17

Πένθος και θλίψη στη Νάξο και τον Πανναξιακό: Έφυγε από τη ζωή ο Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος

Βαρύ το πένθος στον Πανναξιακό και στην κοινωνία του νησιού της Νάξου καθώς έφυγε από τη ζωή ο Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος, ένας άνθρωπος της προσφοράς και ευεργέτης του συλλόγου.

Ο Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του Πανναξιακού σε όλα τα τμήματα, έχοντας αφήσει ανεξίτηλοί το στίγμα προσφοράς του ως ένας από τους επιτυχημένους διοικητικούς παράγοντες του συλλόγου.

Ήταν εκεί... στην εξέδρα του ΔΑΚ Νάξου μέχρι και τον τελευταίο αγώνα του συλλόγου κόντρα στον Δούκα, παρακολουθώντας από κοντά τη νίκη της ομάδας που τόσο πάλεψε για να ιδρύσει μαζί με άλλα μέλη.

Ένας άνθρωπος καλόκαρδος, δραστήριος, έξυπνος. Η απώλεια του Στεφανου μας πληγώνει όλους. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ. Καλό κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να αφήσει έναν άξιο συνεχιστεί του έργου του. Τον γιο του, Γιώργο, ο οποίος είναι ένα ενεργό μέλος της διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΚ.

Όπως είναι φυσικό, η μπασκετική οικογένεια του Πανναξιακού, όπου ο Στέφανος ήταν αρωγός τα τελευταία χρόνια έχει βυθιστεί στο πένθος, αποχαιρετώντας τον Στέφανο Μαστρογιαννόπουλο με την εξής ανακοίνωση:

Σήμερα ο Πανναξιακός μας βυθίστηκε στο πένθος με την απώλεια ενός μέλος του Δ.Σ. μας!
Πενθεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα!
Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου, ενώ πάντα ήταν μπροστάρης στα δύσκολα!
Δεν υπάρχουν τα κατάλληλα λόγια για να αποτυπωθεί η ανιδιοτελής προσφορά του στο σύλλογο μας!
Πρότυπο παράγοντα, προτυπο επιχειρηματία, προτυπο οικογενειαρχη!
Ο Στεφανος μας έφυγε σημερα απο κοντα μας και το κενό που μένει πίσω είναι δυσαναπληρωτο!
Στέφανε σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες όλα αυτά τα χρόνια!
Καλό Παράδεισο!
Στέλνε μας την δύναμη σου, το πάθος σου και τη σοφία σου πλέον από εκεί ψηλά!
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

 Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πανναξιακός Α.Ο., σύλλογος τον οποίο είχε υπηρετήσει με μεγάλη επιτυχία:

 Η οικογένεια του Πανναξιακού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέφανου Μαστρογιαννόπουλου, ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας.
Ο Στέφανος ήταν πάντοτε πρότυπο οικογενειάρχη και επαγγελματία, παράδειγμα εργάτικοτητας και ηθικής και μαζί με τη σύζυγό του Φωτεινή, ήταν η ψυχή του Πανναξιακού, σε όλα τα αθλήματα και όλες τις ηλικίες.
Στην περίοδο ακμής της ομάδας στη Δ’ Εθνική αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους διοικητικούς και οικονομικούς παράγοντες για το σύλλογο.
Κατάφερνε να βγαίνει πάντοτε νικητής, εντός και εκτός γηπέδου, αποτελώντας παράδειγμα ψυχικής δύναμης, παρ’ όλες τις αντιξοότητες.
Η απώλεια και το κενό που αφήνει πίσω του, είναι τεράστια.
Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του και νιώθουμε υπερήφανοι που αποτέλεσε κομμάτι του Συλλόγου, αποτελώντας πρότυπο και έμπνευση για όλους μας.
Στέφανε, θα είσαι για πάντα στη μνήμη μας και τις καρδιές μας.
Καλό παράδεισο...

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares