Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 09:31

Συνάντηση εργασίας του Γιάννη Βρούτση με αιρετούς και παράγοντες από τη Νάξο

Παράλληλα με τα απαιτητικά καθήκοντα του στο Υπουργείο Αθλητισμού, ο Υπουργός Γιάννης Βρούτσης έχει ψηλά στην ατζέντα του τα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό στα νησιά.

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και του προγραμματισμού, ο Υπουργός φιλοξένησε στο γραφείο του αντιπροσωπεία από την ιδιαίτερη του πατρίδα, το νησί της Νάξου.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν από πλευράς αυτοδιοίκησης ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός,  Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νίκος Πολυκρέτης, ο Αντιδήμαρχος Κουφονησίων, Αντώνης Κωβαίος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βασίλης Φλεριανός, που έχει και την ιδιότητα του προέδρου του Πανναξιακού ΑΟΚ.

Την ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος, Νικόλαος Κατσάνης, ενώ στη συνάντηση επίσης συμμετείχαν, ο Αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο. Μιχάλης Αγγελής και ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Νάξου Νίκος Μαΐτός.

Επίσης στη συνάντηση συμμετείχαν συνεργάτες του Υπουργού, Γιάννη Βρούτση και υπηρεσιακοί παράγοντες. Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε η αναγκαιότητα συντήρησης - αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Νάξου, όπως και πολλά άλλα θέματα που αποτελούν διαχρονικά αιτήματα των συλλόγων, όπως είναι η συμφόρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου που δεν μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τους συλλόγους και τους αθλητές του που έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και η κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου στο ΔΑΚ Νάξου που θα δώσει σημαντικές λύσεις στις ακαδημίες.

Στη συνάντηση που έγινε σε άριστο και ευχάριστο κλίμα, ο Υπουργός άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις και τα αιτήματα των συμπατριωτών του, δηλώνοντας την στήριξη του και την κατανόηση, αφού και ο ίδιος κατά τις συχνές επισκέψεις που πραγματοποιεί στη γενέτειρα του έχει ιδία άποψη της κατάστασης που επικρατεί. 

Μετά από εντολή του, οι συνεργάτες του Υπουργού ήδη έχουν πιάσει δουλειά κοιτάζοντας μία - μία τις περιπτώσεις και που είναι εφικτό να δοθούν λύσεις και στήριξη από το Υπουργείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια συνάντηση τακτοποιήθηκε το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Κουφονισίου για αναβάθμιση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. 

Με τις κινήσεις του ο Κυκλαδίτης Υπουργός αποδεικνύει ότι το θέμα της νησιωτικότητας στον αθλητισμό που ο ίδιος ανέδειξε εμπράκτως, είναι ένα θέμα ψηλά στην ατζέντα του, καθώς οι πληροφορίες από το υπουργείο αναφέρουν ότι οι συναντήσεις με τους ανθρώπους του αθλητισμού στις Κυκλάδες θα έχουν και συνέχεια. 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares