Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 11:39

Νάξος: Θλίψη και πένθος για την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Βαθρακοκοίλη

Με μία άσχημη είδηση ξημέρωσε η 15η Μαρτίου στη Νάξο, καθώς η κοινωνία του νησιού πληροφορήθηκε για την ξαφνική απώλεια του Γιώργου Βαθρακοκοίλη.

Ο Γιώργος Βαθρακοκοίλης με ισχυρή παρουσία στον επιχειρηματικό χώρο του νησιού μέσω της Εστίασης διατηρούσε τα τελευταία χρόνια το “Σπιτικό” που βρίσκεται στην άκρη του παραλιακού δρόμου.

Ο Γιώργος Βαθρακοκοίλης ή Μαύρος ή Κούδας όπως ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία ήταν 52 ετών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε νεκρός νωρίς το πρωί  και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Η παρουσία του ήταν έντονη και στον φίλαθλο κόσμο του νησιού, καθότι ήταν επί σειρά ετών οργανωμένος φίλαθλος του Πανναξιακού, όπου είχε μεγάλη προσφορά στον σύλλογο, όπως επίσης όλοι γνωρίζαμε την μεγάλη αγάπη που έτρεφε για την αγαπημένη του ομάδα τον Ολυμπιακό. 

MAVROS OLYMPIAKOS

Η οικογένεια του sportcyclades εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανναξιακός που ανακοίνωσε ότι στο αυριανό παιχνίδι με τη Θύελλα Καμαρίου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Γιώργου Βαθρακοκοίλη:

 Η οικογένεια του Πανναξιακού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Βαθρακοκοίλη «Κούδα», ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας.
Πάντοτε στο πλευρό της ομάδας, ένας πραγματικά πιστός στρατιώτης, ο Γιώργος ακολουθούσε τον Πανναξιακό σε όλα τα παιχνίδια, δείχνοντας την τεράστια αγάπη του για το Σύλλογο όπου και αν βρισκόταν.
Αξιομνημόνευτη είναι και η προσφορά του μέσω της επιχείρησής του «Ψητοπωλείο Το Σπιτικό», καθώς επί χρόνια είχε αναλάβει τη σίτιση των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Η απώλεια και το κενό που αφήνει πίσω του, είναι τεράστια.
Στο αγώνα του Σαββάτου με τη Θύελλα Καμαρίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
ΚΟΥΔΑ ΨΥΧΑΡΑ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΑΡΑ!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares