Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 11:22

Εγκαίνια του γηπέδου στα Πολλώνια από την S&B.

egkainia sandb ghpedou podosfairou pollonia3

Μήλος, 19 Νοεμβρίου 2012 – Τις εγκαταστάσεις του γηπέδου ποδοσφαίρου της S&B στα Πολλώνια εγκαινίασε την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012, η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.

Στην τελετή των εγκαινίων, έγινε αγιασμός από ιερείς του νησιού και την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν οι Δήμαρχοι Μήλου και Κιμώλου κ.κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης και Θεόδωρος Μαγκανιώτης, αντιστοίχως, με τη συμμετοχή νεαρών φίλων του αθλήματος.

egkainia sandb ghpedou podosfairou pollonia1

Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικών και κοινωνικών φορέων του νησιού καθώς και πολλοί κάτοικοι των Πολλωνίων και άλλων χωριών του νησιού. Το χαιρετισμό του Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Μήλου κ. Δωρόθεου Β’ μετέφερε στο κοινό ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μήλου π. Γιαννούλης Μαρκαντώνης, ενώ με θερμά λόγια χαιρέτισαν το έργο ο Δήμαρχος Μήλου, ο Δήμαρχος Κιμώλου και ο Πρόεδρος του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ. κ. Νίκος Λιλλής.

milos-mileika-neaΠρόκειται για ένα σύγχρονο γήπεδο που κατασκευάστηκε από την S&B και παραδίδεται στην τοπική κοινωνία της Μήλου ως συμβολή στην προαγωγή της αθλητικής δραστηριότητας στο νησί καθώς και στο τουριστικό προϊόν του.

Το γήπεδο, διαστάσεων 7Χ7, μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 20 αθλητές ταυτόχρονα όταν χωριστεί σε δύο γήπεδα των 5Χ5. Είναι κατασκευασμένο από τελευταίας τεχνολογίας τεχνητό χλοοτάπητα με σύστημα αποστράγγισης υδάτων και ειδικό φωτισμό.

Ο κ. Θανάσης Κεφάλας, Γενικός Διευθυντής Ν. Ευρώπης της S&B είπε, μετα

milos ghpedou podosfairou pollonia2

ξύ άλλων, κατά την τελετή των εγκαινίων: «Το ’80 έγιναν οι πρώτοι αγώνες ποδοσφαίρου σε αυτόν εδώ το χώρο και το 2008 κάναμε την πρώτη προσπάθεια αναβάθμισής του. Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε σήμερα αυτό το έργο, εδώ στα Πολλώνια, όπου έχουμε το προνόμιο να είμαστε γείτονες για πάνω από 75 χρόνια. Η S&B, ως ενεργός πολίτης του νησιού, με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό, κάνει σήμερα ένα ακόμη βήμα μαζί με την τοπική κοινωνία της Μήλου. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να χτίζουμε βήμα με βήμα, ένα σκαλί τη φορά, τη βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού μας».

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares