Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 15:02

Αναβαθμίζονται με παρέμβαση του Γιάννη Βρούτση τα αποδυτήρια στο γήπεδο του Φιλωτίου

Λύση σε ένα αίτημα πολλών ετών του ΑΜΣ Φιλωτίου έδωσε με προσωπική του παρέμβαση ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμός, κ. Γιάννης Βρούτσης που έλκει την καταγωγή του από το χωριό της ορεινής Νάξου.

Πέρυσι το καλοκαίρι, ο Γιάννης Βρούτσης είχε επισκεφθεί το γήπεδο τιμώντας τότε με την παρουσία του τον φιλικό αγώνα ''Μανώλης Μάκαρης''.

Η ενημέρωση που του έγινε προς τον Υπουργό από την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου βρήκε ανταπόκριση από τον ίδιο, καθώς μετά από αυτό και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Νίκο Πολυκρέτη δρομολογήθηκε η εξασφάλιση ενός ποσού που θα διατεθεί αποκλειστικά για την αναβάθμιση των αποδυτηρίων στο γήπεδο ''Γιάγκος Γρατσίας'', στα οποία δεν έχει γίνει ποτέ καμία παρέμβαση μέχρι σήμερα με αποτέλεσμα να κρίνονται σχεδόν ακατάλληλα.

Αναγνωρίζοντας την συνδρομή του συντοπίτη τους Υπουργού, Γιάννη Βρούτση, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου Νάξου «Ο ΖΕΥΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, για την έμπρακτη και άμεση στήριξη στον σύλλογό μας ικανοποιώντας το αίτημα για την αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του γηπέδου Γιάγκος Γρατσιας.

Ο πατριώτης μας Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης από οποιαδήποτε θέση ευθύνης και αν υπηρετεί την Ελλάδα, έχει πάντα ως προτεραιότητα την ανάπτυξη των νησιών μας.

Επιπλέον ευχαριστίες απευθύνουμε και στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κύριο Νίκο Πολυκρετη που από την πρώτη μέρα ανάθεσης των καθηκόντων του βρίσκεται δίπλα στα αθλητικά σωματεία.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares