Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 01:55

Γιάννης Παπαστεφανάκης: Το παιδί θαύμα που «όπλισε» στη Σύρο και «βομβάρδισε» με συναισθήματα την ποδοσφαιρική Ελλάδα

Γιάννης Παπαστεφανάκης. Ο 14χρονος ήρωας της ζωής, ο οποίος με αφετηρία τον περσινό τελικό κυπέλλου Ελλάδας και το F4 της Κ14 στην Σύρο τον περασμένο Ιούνιο έχει μπει στην καθημερινότητα όλων των Ελλήνων, αποτελώντας για πολλούς παράδειγμα ζωής.


Η πορεία του, τα λόγια του και ο τρόπος σκέψης δεν είναι μόνο αφοπλιστικά, αλλά παράλληλα δίνουν τροφή για σκέψη σε όλους μας.

Δεν είναι τυχαία η μεσολάβηση του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη για να βρεθεί ο Γιάννης Παπαστεφανάκης στις εξέδρες του άδειου από φιλάθλους Πανθεσσαλικού και να παρακολουθήσει τον τελικό, Παναθηναϊκός - Άρης.

Αυτό θα είναι το καλύτερο μήνυμα προς όλους για έναν ακόμα τελικό στην Ελλάδα που θα γίνει σε άδειες εξέδρες, ενώ θα μπορούσε να είναι και αλλιώς αν σκεπτόμασταν σαν τον Γιάννη.


 349154112 1261005237876688 5928797571717589941 n 1

Ο Γιαννάκης με αφετηρία το περσινό καλοκαίρι έχει γίνει το ''Αστεράκι''  όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, αφού πέτυχε κάτι που μέχρι σήμερα δεν το έχει καταφέρει κανείς.  Όλοι οι ''μεγάλοι σύλλογοι'' της χώρας βρήκαν επιτέλους στο πρόσωπο του το μοναδικό κοινό σημείο που συμφωνούν. Και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά αυτή την αθωότητα που εκπέμπει ο Μικρός Γιάννης, αλλά και τον απλό τρόπο που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα αδέρφια Παπαστεφανάκη έστειλαν το δικό τους μήνυμα και στα βραβεία ΠΣΑΠΠ 2023, όπου τιμήθηκαν.

a1e37fb1afd0b57459d9a7546a6e0cd2 Generic

Ο Γιάννης που είναι Παοκτζής και αγκάλιασε όλους του παίκτες τη ΑΕΚ και εκείνοι με τη σειρά τους του έδωσαν το Κύπελλο να το σηκώσει.

aek paok giannakis

Στο final-4 της Κ14 μας συγκλόνισε πραγματικά. Δεν ήταν μόνο όλα αυτά που είχε ετοιμάσει ως έκπληξη ο Ειρηναίος Φρέρης. Ήταν πολλά... Ο Γιάννης έκανε τα πρώτα του βήματα και μαζί του προχωρήσαμε και εμείς ένα βήμα προς το καλύτερο... 

giannis papastefanakis 1

Ο Γιάννης που δηλώνει ο μεγαλύτερος Fan της Εθνικής Ομάδας, σε ακόμη μία μεγάλη στιγμή ο Γιάννης ευχήθηκε στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντή Τζολάκη, καλή επιτυχία στον τελικό του Conference League, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.

 TZOLAKIS PAPASTEFANAKIS

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο, καθώς πίσω από αυτό το παιδί βρίσκεται ένα ισχυρό στήριγμα που δεν είναι άλλο από την οικογένεια του. Ο Κώστας και η Ελένη που έχουν μία υπέροχη οικογένεια την οποία έχουν γαλουχήσει με αρχές. Αλήθεια, πως θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό στην περίπτωση του Γιάννη που είναι ΠΑΟΚ και μία ολόκληρη ζωή παρακολουθεί ποδόσφαιρο αγκαλιά με τον αδερφό του Ευθύμη που είναι ΑΕΚ; Αυτή η οικογένεια πραγματικά πρέπει να αποτελέσει το παράδειγμα για το πως θα πρέπει να δομηθεί από εδώ και στο εξής η φίλαθλη παιδεία στη χώρα μας. 

7d6e6317d74ee41317de48e797179827 975225

Ο Γιάννης δεν έχει κερδίσει μόνο τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, αλλά και τους προέδρους. Τελευταίο παράδειγμα η συγκινητική κίνηση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη που του δώρισε ένα ειδικό ποδήλατο που εκτός από χαρά (βλ. φώτο) του δίνει και εξάσκηση στο πρόβλημα κινητικότητας που έχει.

GIANNIS PODILATO

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι o Γιάννης δέχθηκε τηλέφωνο από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα είναι επίσημος προσκεκλημένος στον τελικό του Conference League με την Φιορεντίνα.

2024 05 24

Και επειδή κάποιες φορές τα λόγια περιττεύουν πάρτε μία γεύση:

 

 

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης του ΠΑΟΚ: “Θα φωνάζω δυνατά για τον Ολυμπιακό στον τελικό - Θα φορέσω τη φανέλα του Τζολάκη”

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης του ΠΑΟΚ: “Θα φωνάζω δυνατά για τον Ολυμπιακό στον τελικό - Θα φορέσω τη φανέλα του Τζολάκη” https://ellada24.gr/athlitika/2024-05-23-sygkinei-o-mikros-giannakis-toy-paok-tha-fonazo-dynata-gia-ton-olympiako-ston

Δημοσιεύτηκε από Ελλάδα 24 στις Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

 

Με τον Ειρηναίο Φρέρη στον τελικό Κυπέλλου

Οι σχέσεις του Γιάννη και της οικογένειας του με τις Κυκλάδες είναι πλέον πολύ θερμές. Και αυτό οφείλετε φυσικά στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη, ο οποίος από την ημέρα που γνώρισε τον Μικρό Γιάννη στον περσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας έχει αναπτύξει μία ειδική σχέση μαζί του, έχοντας καθημερινή επικοινωνία. 

Μάλιστα, ο Ειρηναίος Φρέρης που θα είναι παρατηρητής στον φετινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το Σάββατο (25/5 | 20:30) έστειλε αιτήθηκε να παρακολουθήσουν τον αγώνα ο Γιαννάκης και ο αδελφός του.

Πόσο πλουραλισμός; Ο Γιάννης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ο αδελφός του Ευθύμης με τη φανέλα της ΑΕΚ θα χειροκροτούν τους φιναλίστ Παναθηναϊκό και Άρη.

giannis eythimis freris

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο αίτημα - πρόταση που δεν έγινε δεκτό από τον πρόεδρο Ειρηναίο Φρέρη για τον τελικό ήταν να παραβρεθεί ο Θέμης Βαγγης που διαμένει μόνιμα στη Σύρο και είναι ο μοναδικός εν ζωή που έχει αγωνιστεί σε Άρη και Παναθηναϊκό.

Και αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Οι πληροφορίες μας που είναι καλά επιβεβαιωμένες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για τον Γιάννη και την οικογένεια του. Συγκεκριμένα, αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι μεγάλη ΠΑΕ θα αναλάβει τα έξοδα έτσι ώστε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης να λάβει ειδική φροντίδα σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά με επίσημες ανακοινώσεις.

 

Στο βίντεο του 2023 από τις απονομές του Final-4 της Κ14 o Γιάννης αποκάλυψε το όνειρο του το οποίο είναι να μπει περπατώντας στο γήπεδο της Τούμπας. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ εύκολο πλέον για τον ΓΙΓΑΝΤΑ Γιάννη Παπαστεφανάκη μπροστά σε όλα αυτά που έχει πετύχει....

Γιάννη σε περιμένουμε στη Σύρο στις στις 1 και 2 Ιουλίου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο Τουρνουά Κ10 της ΕΠΣ Κυκλάδων. Σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε!!! 

Έρχεται τον Ιούλιο με Γιάννη Παπαστεφανάκη και πολλές εκπλήξεις το Τουρνουά Κ10 της ΕΠΣ Κυκλάδων 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares