Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 13:55

Έκοψε την πίτα η Θύελλα

Μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη του πίτα ο Α.Σ. Θύελλα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οινοποιείο "Σαν..τωρινή" του κυρίου Αρτέμη Καραμολέγκου, έδωσε το παρόν σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας (παίχτες, καλεσμένοι και Δ.Σ).THIRA THIRAIKH METAFORES041

Και ο Δήμαρχος εκεί.

Παρόντας στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Θήρας Κύριος Ζώρζος, ο οποίος στον χαιρετισμό του δήλωσε την αμέριστη στήριξη του προς το σωματείο του Καμαρίου. Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε και ο Κύριος Πελέκης Ηλίας, που ευχήθηκε στην οικογένεια της Θύελλας πολλές - πολλές επιτυχίες, με υγεία.

Οι ομιλίες έκλεισαν με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Αργυρό που ανάλαβε τον λόγο, εκπροσωπώντας τους παίχτες.

Πριν οι παρευρισκόμενοι απολαύσουν το πλούσιο γεύμα που τους παρέθεσε η Διοίκηση της ομάδας, κόπηκαν δύο πίτες (καλεσμένοι – ομάδα), με τα φλουριά να περιέχουν πλούσια δώρα και εκπλήξεις.

Οι τυχεροί

Ο Πρόεδρος του Α.Σ Θύελλα Στέφανος Γεροντάκης έκοψε την πίτα των καλεσμένων, με το φλουρί να πέφτει στην κυρία Μαρίνα Ρούσσου, στην οποία δόθηκε μια φανέλα με τις υπογραφές των παιχτών.8IRA LYGNOY EKO

Ο Γιώργος Αργυρός ανέλαβε την κοπή της 2ης πίτας, με τον Νίκο Δαμίγο να είναι αυτή τη φορά ο τυχερός, αφού το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του. Ο παίχτης μάλιστα στη συνέχεια αναδείχτηκε σε «υπέρ τυχερό», καθώς η γεμάτη εκπλήξεις Διοίκηση της ομάδας του Καμαρίου, είχε μεριμνήσει ώστε το τυχερό φλουρί να συνοδεύεται από μια χρυσή λίρα και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Συνεχίζει

Το κλίμα της εκδήλωσης επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά το μυστικό τις επιτυχίας για την ομάδα της Σαντορίνης, καθώς για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι οι «σφιχτές» σχέσεις, είναι και το συστατικό της επιτυχίας που φέρνει τη Θύελλα να πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares