Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016 00:31

Μανωλάς: Κοστολογήθηκε 45 εκατ ευρώ

Όπως όλα δείχνουν το σίριαλ Μανωλά δεν έχει καν …ξεκινήσει… Μόλις πριν μερικές ημέρες είχαμε αναφέρει ότι ιταλικό δημοσίευμα ήθελε τον Αντόνιο Κόντε ως νέο προπονητή της Τσέλσι από το ερχόμενο καλοκαίρι να έχει στη λίστα προς απόκτηση τον Ναξιώτη αμυντικό της Ρόμα Κώστα Μανωλά…

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Κόντε, τον ήθελε και στη Γιουβέντους προτού τα «σπάσει» με τη διοίκηση Ανιέλι και αποχωρήσει άξαφνα…

Μάλιστα, υπήρχε και η πληροφορία περί πρόθεσης των «Μπλε» να φτάσουν ακόμη και στα 35 εκατομμύρια ευρώ ώστε να φέρουν τον 24χρονο διεθνή στο Λονδίνο. Από τη πλευρά της η Ρόμα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι στοχεύει να προχωρήσει σε άμεση ανανέωση του συμβολαίου που είχε με τον Μανωλά έως το 2020 (το ισχύον τρέχει έως το 2019) με καλύτερους οικονομικούς όρους ώστε να κλείσει κάθε πόρτα, καθώς τον θεωρεί κομβικό ποδοσφαιριστή στο νέο εγχείρημα για την επόμενη σεζόν. Κυρίως όμως να μην υποπέσει στο ίδιο λάθος του παρελθόντος όταν πούλησε τους Μεντί Μπενατιά στην Μπάγερν Μονάχου και Μαρκίνιος στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Παράλληλα, ο περίγυρος του ποδοσφαιριστή δημοσίως ανέφερε πως θα αποχωρήσει μονάχα αν η Ρόμα το επιτρέψει. Φιλοξενήθηκαν μάλιστα και δηλώσεις στην ιταλική ιστοσελίδα "Italiacalcio".it" του Έλληνα μάνατζέρ του Γιάννη Ευαγγελόπουλο που σημείωσε ότι «Ο Μανωλάς θα άφηνε τη Ρόμα μόνο αν το ήθελε ο σύλλογος, όμως αυτή τη στιγμή η διοίκηση των τζαλορόσι δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να τον βάλει προς πώληση. Όλες οι ανακρίβειες που κυκλοφορούν δεν έχουν καμία δόση αλήθειας".

Χθες όμως, επανήλθε το όνομα του Μανωλά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά από την Αγγλία, όπου αποκάλυψε ότι όχι μόνο έγινε η πρώτη κίνηση αλλά έχουμε και την …κοστολόγηση του 24χρονου Ναξιώτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η Ρόμα αρνήθηκε πρόταση της Τσέλσι ύψους 33 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του Κώστα Μανωλά το ερχόμενο καλοκαίρι.  Η αρνητική απάντηση, πάντως, δεν σημαίνει και τέλος των συνομιλιών εκτιμά η πλευρά του παίκτη, αναφέρει το ρεπορτάζ. Θεωρούν πως αν η Τσέλσι επανέλθει με προσφορά ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ, 12 παραπάνω από την αρχική, τότε η Ρόμα θα πει το «ναι» και θα τον παραχωρήσει. Το ενδιαφέρον για τον Μανωλά, όμως, δεν υπάρχει μονάχα από την Πρέμιερ Λιγκ μια και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει και ενδιαφέρον από ισπανική ομάδα, η οποία ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares