Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 19:10

Mε… Φρέσκο αέρα η «Ρωσίδα» στη Νάξο (pics)

Το Volleyplanet “συστήνει” στους αναγνώστες του το νέο απόκτημα του Πανναξιακού, Λουτσία Ντανιέλα Φρέσκο, που είναι έτοιμη να μετατρέψει το κλειστό της Νάξου σε… Μπομπονέρα.

2016-09-20_2.jpg

από το Ρίο, όπου πήρε το ολυμπιακό της “βάπτισμα” με τους “Πάνθηρες” η 25χρονη διεθνής Αργεντίνα διαγώνια (1.93μ) κατάγεται από το Τσαχαρί του Έντρε Ρίος, μία πόλη στα βόρεια της Αργεντινής, που φημίζεται για τις θερμές της πηγές και τα ιαματικά της νερά.

33.jpg

Ξεκίνησε το βόλεϊ από… σπόντα, καθώς από μικρή της άρεσε το μπάσκετ, αλλά στην πόλη της δεν υπήρχε γυναικεία ομάδα. Έτσι άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο φιλέ, σε μία ομάδα “θρύλο” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, την Μπόκα Τζούνιορς!

34.jpg

Και ενώ όλοι στο Μπουένος Άιρες θα περίμεναν να έχει ως είδωλο τον “Θεό” Μαραντόνα, η “Ρωσίδα” όπως είναι το παρατσούκλι “La Rusa” της ξανθιάς γαλανομάτας άσου, θαυμάζει την “συμπατριώτισσά” της Εκατερίνα Γκάμοβα και την Αμερικανίδα Ντέστινι Χούκερ.

35.jpg

Όπως υποστηρίζει η όμορφη Αργεντίνα, που μετράει περίπου 70 συμμετοχές από το 2009, το βόλεϊ στην χώρα της δεν είναι τόσο δημοφιλές και επικερδές ως επάγγελμα. Για αυτό και σε ηλικία 20 ετών “αποχαιρέτησε” το “Παρίσι της Λατινικής Αμερικής” και πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για χάρη της γερμανικής Πότσνταμ, όπου έμεινε 2 χρονιές (12.4 & 15,5 πόντους μ.ο).

36.jpg

Ακολούθησαν δύο επόμενες χρονιές στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε σε Ουρμπίνο (4 πόντους μ.ο) και Σοβεράτο (13 πόντους μ.ο) και ενώ φήμες την ήθελαν να επιστρέφει στη “Μπόκα”, εκείνη επέμεινε… μεσογειακά και είπε το “ναι” στην πρόταση του Πανναξιακού, για την πρώτη της εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θα έχει αντίπαλο την συμπάικτριά της στην “μπιανκοσελέστε” Τοάτζι των Μακεδόνων Αξιού.

37.jpg

Στο παιχνίδι της, αυτό που την χαρακτηρίζει περισσότερο είναι τα επιθετικά της χαρίσματα, όμως έξω από αυτό είναι πιο… cool. Της αρέσει όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο να απολαμβάνει το παραδοσιακό ρόφημα των Αργεντίνων “μάτε” και να μαγειρεύει… μακαρόνια, ενώ χαλαρώνει με λίγο διάβασμα και την κιθάρα της. Άλλες φορές πάλι παρακολουθεί στην τηλεόραση ταινίες η σειρές που την καθηλώνουν όπως η αγαπημένη της “Prison Break” η βγαίνει απλά έξω και διασκεδάζει με την παρέα της.

38.jpg

Αν και όπως είπαμε θεωρείται κοπέλα χαμηλών τόνων δεν κρύβει πως πάντα της αρέσει να βλέπει το ποτήρι… μισογεμάτο! Τη συναρπάζει να μαθαίνει νέες κουλτούρες και γλώσσες και ανυπομονεί στη Νάξο να γνωρίσει και την ελληνική. Το σίγουρο είναι, όπως συνέβη σε Γερμανία και Ιταλία,  ότι με τις αγωνιστικές  αρετές και το χαρακτήρα της θα κερδίσει τους φιλάθλους του Πανναξιακού, που αναμένεται να μετατρέψουν το κλειστό “ΔΑΚ Δημήτρης Περιστεράκης” σε… Μπομπονέρα!  Άλλωστε η ομάδα της Νάξου έχει τα ίδια χρώματα με τη Μπόκα!

39.jpg

 

 

 

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares