×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 22:26

"Τανγκό"... Εκατομμυρίων

Σάλο έχει προκαλέσει αυτές τις ημέρες δημοσίευμα της "El Mundo" το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι ο οποίος βαδίζει πλέον στο 30ό έτος της ηλικίας του, έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα που δεν αναγράφεται ωστόσο στο σχετικό δημοσίευμα, ύψους 100.000.000 ευρώ!! με απώτερο σκοπό να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους "μπλαουγκράνα".

Βέβαια οι περισσότεροι αν βέβαια όλα αυτά δεν είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, υποπτεύονται ότι η ομάδα η οποία είναι πρόθυμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα δεν είναι άλλη από την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα..

Με αφορμή λοιπόν αυτό το δημοσίευμα ας δούμε τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές. Αυτούς δηλαδή που τα συμβόλαιά τους ξεπερνούν κάθε λογική, αφού τα έσοδά τους παρά την αυξημένη φορολογία στο εξωτερικό, μοιάζουν εξωπραγματικά!

Ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο λοιπόν, διαφημίσεις, σπόνσορες, μάνατζερ και άλλα τόσα συνθέτουν ένα "κοσμοπολίτικο παζλ" γεμάτο δολλάρια - ευρώ, πείτε το όπως θέλετε, που ειδικά αυτές τις εποχές, μοιάζουν μυθικά..

1) ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΪΛ 18,726,755 € (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Στα 27 πλέον ο διεθνής "άσσος" είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο -εξού και η γκρίνια του συμπαίκτη του στην Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο-. Ο Γκάρεθ Μπέϊλ με τις τελευταίες εμφανίσεις του με την Εθνική Ουαλίας ανέβασε στο κατακόρυφο το κασέ του. Το νέο του συμβόλαιο ξεπερνάει τα 18 εκατομμύρια και αν συνυπολογίσουμε τις διάφορες ρήτρες και μπόνους που εμπλέκονται ίσως και να τα ξεπερνάει..

bale.jpg

2) ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ 17,977,685 € (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

Όπως προαναφέρθηκε ο Μέσι αν και δεύτερος στην σχετική κατάταξη πάει να σπάσει τα κοντέρ, με τα όσα δημοσιεύονται. Μέχρι στιγμής ωστόσο, ο Αργεντίνος ανήκει στην ποδοσφαιρική ελίτ μιας και την τελευταία 10ετία απολαμβάνει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στον κόσμο.

messi.jpg

3) ΧΟΥΛΚ 17,120,788 € (SHANGAI SIPG)

Ο Βραζιλιάνος μετά την Αγία Πετρούπολη "μετακόμισε" στην Κίνα, αφού η πρόταση που δέχτηκε ήταν άκρως πειστική. Με 17 εκατομμύρια ο Χουλκ έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κινέζων γκολκίπερ αφού σχεδόν κάθε αγωνιστική βρίσκει δίχτυα.

shanghai-sipg-striker-hulk.jpg

4) ΠΟΛ ΠΟΓΚΜΠΑ 15,516,838 € (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.)

Αν και η μεταγραφή του επισκιάστηκε σε ένα βαθμό στην Μάντσεστερ Γ. λόγω της άφιξης και του Ζλάταν αλλά και του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Γάλλος διεθνής ήταν από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού και από τις μεγαλύτερες στην ιστορία των "μπέμπηδων". Ο Πογκμπα μην ξεχνάτε ότι ξεκίνησε από την Γιουνάιντεντ και τις ακαδημίες της.

Paul-Pogba.jpg

5) ΓΚΡΑΤΣΙΑΝΟ ΠΕΛΕ 15,516,838 € (SHANDONG LUNENG TAISHAN)

Άλλη μία ποδοσφαιρική - οικονομική - επιτυχία των Κινέζων, οι οποίοι ανάγκασαν τον Πελέ να αποχωριστεί τα γήπεδα της Αγγλίας. Με την βοήθεια βέβαια και των 15 εκατομμυρίων.

pelle.jpg

6) ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ 15,408,827 € (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

Για πολλούς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Εμπαθής ή συμπαθής δεν παύει να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, είτε με τις περίτεχνες ενέργειες εντός γηπέδων, είτε με τις διάφορες καυστικές εμφανίσεις του εκτός αγωνιστικών χώρων. Πήρε από το χέρι την Πορτογαλία του Σάντος φέτος, όπου και κατέκτησε τον τίτλο. Τον CR7 τον συναντάμε στην 6η θέση της σχετικής κατάταξης, πράγμα που αναμένεται να αλλάξει με το νέο του συμβόλαιο στην "βασίλισσα".

Ronaldo-631188.jpg

7) ΝΕΪΜΑΡ 14,446,711 € (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ)

Οι εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και το ενδιαφέρον Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ αναμένεται να ανεβάσουν σημαντικά το κασέ του. Η Μπαρτσελόνα εάν θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη από τα 14,5 εκατομμύρια που το προσφέρει αυτόν τον καιρό.

neymar.jpg

8) ΓΟΥΕΙΝ ΡΟΥΝΕΪ 13,912,329 € (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.)

Ο Ρούνεϊ μπορεί να μην είναι πάντα βασικός στην ομάδα του Μουρίνιο την φετινή χρονιά, μιας και οι σχέσεις τους δεν είναι και ιδιαίτερα καλές, ωστόσο οι απολαβές του συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

wayne-rooney.jpg

9) ΡΟΜΠΙΝ ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ 12,842,149 € (ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ)

Από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του Τούρκικου ποδοσφαίρου ο Ολλανδός. Βρήκε καταφύγιο στην Φενέρ, η οποία παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα των τελευταίων ετών αλλά και την τιμωρία της από την UEFA δεν δίστασε να δώσει σχεδόν 13 εκατομμύρια για να εντάξει στον δυναμικό της τον διεθνή σταρ.

Robin-van-Persie.jpg

10) ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ 12,308,583 € (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ)

Από τους κορυφαίους μέσους στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια ο Τουρέ, φέτος δείχνει να μην τα πηγαίνει εξίσου καλά. Παρά την μεγάλη μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα, με τους Άραβες να αναγκάζονται να δώσουν 12 εκατομμύρια ευρώ, δείχνει να μην έχει βρει φέτος τα πατήματά του, αφού τις περισσότερες φορές βρίσκεται εκτός 11άδας της Σίτι.

toure.jpg

Μεγαλεία λοιπόν για ανθρώπους που πολύ απλά κάνουν το χόμπι τους! Που γεννήθηκαν με χάρισμα. Που έχουν ιδιαίτερη σχέση με την μπάλα. Το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανταμείβει τέτοια ταλέντα εις το έπακρον βέβαια. Χορός εκατομμυρίων εξελίσσεται γύρω από αυτό και εμείς μέσα από τέτοια δημοσιεύματα ονειρευόμαστε το "αν"..

 ΠΗΓΗ: Telegraph

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares