Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 22:59

«Άνοιξε λογαριασμό» ο Ραμπαβίλας, βασικός και ο Κώτσης

Λογαριασμό με τη νέα του ομάδα άνοιξε ο πρώην παίκτης του ΑΟ Σύρου, Παναγιώτης Ραμπαβίλας σκοράροντας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Ταμυναϊκός με τον Λήλα Β. και επικράτησε με το ευρύ 4-0.

Θέση βασικού στο συγκεκριμένο παιχνίδι πήρε και ο άλλος πρώην Συριανός, Ηλίας Κώτσης που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν τον σκορ με εκπληκτικό τέρμα του Μήτρου που έστειλε την μπάλα στο παράθυρο της εστίας του Μαντά στο 18ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα με εκτέλεση πέναλτι του Ραμπαβίλα στο 28′, σε ανατροπή του Ζαρίφη.

Στο β’ ημίχρονο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει και τους «Αναπληρωματικούς» του Ταμυναϊκού να στέκονται καλύτερα. Έτσι με τέρματα του Σταμέλου προς το τέλος του αγώνα σε 89′ και 90′ επικράτησαν με το ευρύ 4-0.

Ταμυναϊκός (Λύκος): Μητακίδης, Πιλάτης, Ζαρίφης, Κοκκάλας, Τσολάκος, Πατσατζόγλου, Κώτσης, Μαντασάς, Μήτρου, Ραμπαβίλας, Μαλλισιόβας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Δουλκερίδης, Μπάρδης, Κούρτης, Σταμέλος, Κικίδης, Λειβαδίτης, Αναστασίου Ιδ., Κοντραζίου, Καρατζάς, Κ.Κρόκος.

Με στοιχεία από το dinataathlitika.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares