Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 00:23

Με νίκη για δώρο γενεθλίων ξεκίνησε στον Λεβαδειακό ο Βλαβιανός

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Κ20 του Λεβαδειακού ο Μηνάς Βλαβιανός, καθώς φιλικό αγώνα που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στον Ρέντη, η ομάδα του επικράτησε 1-2 του Ολυμπιακού, με τον Σαντορινιό να παίζει σε ολόκληρο το 2ο ημίχρονο.

Η ομάδα της Βοιωτίας άνοιξε το σκορ στο 18′ με τον Νίκα, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Τσιριγώτη μετά από ασίστ του Χατζηϊωαννίδη στο 26′, αλλά ο Λεβαδειακός πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ιωαννίδη στο 51′ και κέρδισε τον αγώνα.

Εκτός του ξεκίνημα με το δεξί, η νίκη αυτή ήταν το καλύτερο δώρο για τον νεαρό, που σήμερα έχει τα γενέθλια του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Νικοπολίδης, Χατζηιωαννίδης, Κυριακόπουλος, Ράμα, Καλαματιανός, Νεοφυτίδης, Τσιριγώτης, Δήμος, Κωστανάσιος, Κηπουρός, Κιρτζιαλίδης. 

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καράδαης, Λάμπρου, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαγγελής, Φυτόπουλος, Κατσούκης, Ζιάκας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Φράγκας): Ζωγράφος, Σαλιάϊ, Φάσσας, Λιάγκας, Μερεντίτης, Κουκοβίνος, Δήμος, Αργυρίου, Ιωαννίδης, Νίκας, Πόρης. 

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπαθανασίου, Βλαβιανός, Τσίμπος, Ματσοτάϊ, Παχούμης, Παπαθεοδώρου, Γρηγοριάδης, Δράκος, Τσιμόπουλος, Μύθης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares