Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 17:36

Με έντονο Κυκλαδίτικο στοιχείο η πίτα του Διαγόρα Αιγάλεω

Μια… κοσμοπλημμύρα στην κυριολεξία, … «βούλιαξε» την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αιγάλεω «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», στην τελετή για την κοπή της πίτας του Διαγόρα Αιγάλεω,που είναι η ομάδα που έχει φτιαχτεί από Κυθνιούς.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι της αιγαλιώτικης ομάδας δημιούργησαν το αδιαχώρητο το πρωϊνό της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018. Έτσι, η μεγάλη αθλητική οικογένεια της πόλης μας, που λειτουργεί από το 1967 με ζέση τα τμήματα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, γιόρτασε επιτυχημένα την υποδοχή του νέου χρόνου, όπου ο Διαγόρας Δρυοπιδέων Αιγάλεω μπήκε αισίως στο 51ο έτος της ιστορίας του. 
Στην εκδήλωση, που διοργάνωσαν με κάθε μεγαλοπρέπεια, ο Πρόεδρος κ. Γιαννούλης Καλλίλας και οι συνεργάτες του, βραβεύθηκαν οι μεγάλοι χορηγοί του συλλόγου και συγκεκριμένα, η Ναυτιλιακή Εταιρεία «ΚΑΡΥΣΤΙΑ» της Οικογένειας Αλιφραγκή (η εταιρεία από το Λαύριο συνδέει την ηπειρωτική Ελλάδα με την Κύθνο) και ο καπετάνιος του πλοίου «ΕΞΠΡΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙ», κ. Νίκος Πανουριάς, η εταιρεία ΚΑΟΥΣΣΗΣ ΑΕ, η αναπτυσσόμενη εταιρεία αλλαντικών και τροφίμων ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΑΕ, το γνωστό – κορυφαίο μεζεδοπωλείο του Αιγάλεω «ΡΑΚΟΠΟΛΙΣ» και η εταιρεία BET8 (SPARTA BET). Επίσης μοιράστηκαν δεκάδες δώρα στους μικρούς αθλητές του Διαγόρα.
Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, οι Βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Μανιός, Συρμαλένιος, Συρίγος, Αντιδήμαρχοι της πόλης μας, οι επικεφαλείς Δημ. Παρατάξεων κ.κ. Σκλαβούνος, Γκίκας, καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι του Αιγάλεω.

Φωτογραφίες 

 

Πηγή: ipolimas.gr

-

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares