Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 21:20

Τιμήθηκαν Γκούμας, Στεργάκος και Κορωναίος…

Όλοι ήταν νικητές, στην φιλική αναμέτρηση του συλλόγου βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας με αντίπαλο την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων που διεξήχθη το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο κλειστό του δήμου Μεταμόρφωσης.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, χάρηκαν τη γιορτή που στήθηκε, είχαν την ευκαιρία να δουν παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ και στο ημίχρονο του φιλανθρωπικού αγώνα να δουν και τρεις μορφές του παρελθόντος να τιμώνται.

Οι άλλοτε μεγάλοι άσοι του αθλήματος, οι Βασίλης Γκούμας, Ντέιβιντ Στεργάκος και Τάκης Κορωναίος τιμήθηκαν στο ημίχρονο για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ από όλα τα πόστα στα οποία κατά καιρούς έχουν βρεθεί.

Ο σύλλογος των βετεράνων ευχαρίστησε μετά το τέλος του ματς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του, αλλά και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνέβαλαν με την παρουσία τους για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μεταμόρφωσης!

Η σύνθεση των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών ήταν: Δ. Παπανικολάου, Ν. Μπουντούρης, Χ. Κωνσταντινίδης, Β. Σκλάβος, Μ. Γιαννουζάκος, Β. Λογοθέτης, Δ. Καζιάνης, Κ. Τσαμαλής, Σ. Σαραούδας, Σ. Λουίζος, Γ. Φλώρος.

Προπονητής: Γιάννης Ιωαννίδης

Η σύνθεση της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων: Κ. Μητσοτάκης, Β. Κικίλιας, Α. Λοβέρδος, Π. Περιβολάρης, Χ. Δήμας, Γ. Κεφαλογιάννης, Θ. Κόκαλης, Λ. Γεωργιάδης, Π. Χρηστίδης, Σ. Τζαλαλής, Γ. Πιταράς, Θ. Υφαντής, Μ. Γεωργιάδης, Μ. Μπακίρογλου.

Προπονητής: Σεραφείμ Σφήκας

Βοηθοί Προπονητή: Άννα Καραμανλή, Κατερίνα Μάρκου.

Διαιτητές ήταν οι: Θ. Βιδάλης, Γ. Ορφανός, Χ. Αντερριώτης.

Να σημειώσουμε πως μια τέτοια αναμέτρηση είχε λάβει χώρα τον περασμένο Αύγουστο στη Νάξο. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου για να απολαύσει την αναμέτρηση των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας με τη Μικτή Νάξου, με σκοπό να ενισχύσουν τον «ιερό αγώνα» για τη συγκέντρωση εσόδων για τα Ειδικά Σχολεία του νησιού.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Χρήστος Κωνσταντινίδης παρέδωσε μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των βετεράνων στον διοργανωτή και τη …ψυχή της σπουδαίας αναμέτρησης Ευθύμη Αλιμπέρτη, ενώ οι Ναξιώτες με τη σειρά τους κάτω από ένα κλίμα συγκίνησης βράβευσαν τον Γιάννη Ιωαννίδη.

28383211_2098834227027837_123060113_n.jpg

28512489_2098834230361170_485575616_n.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares