Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 00:14

Ο... Σουπερλιγκάτος Τασουλής στον 3ο Ημιμαραθώνιο στην Ιο (photos)

O 3ος Ημιμαραθώνιος στην Ιο ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, και μαγνήτισε αρκετά βλέμματα από όλο το νησί και την Ελλάδα.

Μάλιστα, η... μαγεία του θεσμού φαίνεται ότι προσέλκυσε και αρκετά πρόσωπα από το χώρο του ποδοσφαίρου αφού γνωστός ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο και έχει κληθεί από την Εθνική ομάδα έδωσε το παρών στο νησί των Κυκλάδων για να... θαυμάσει τον αδερφό του που συμμετείχε στη διοργάνωση.
Ο λόγος για τον αριστεροπόδαρο οπισθοφύλακα του Πανιώνιου, Χρήστο Τασουλή, που βρέθηκε σήμερα στην Ίο και παρακολούθησε χαμογελαστός τον Ημιμαραθώνιο.
Ο ίδιος παρότι δεν θέλησε να παραχωρήσει κάποια δήλωση, δεν αρνήθηκε να... ποζάρει στο φακό του sportcyclades.gr αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την απλότητα που έχει σαν άνθρωπος.
Στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στον αδερφό του, για την προσπάθεια που έκανε στα 10 km, αποχωρώντας λίγα λεπτά αργότερα.
Ο άσος από την Τρίπολη τη φετινή χρονιά είχε μετακινηθεί στη Γαλλινή Λανς με τη μορφή δανεισμού όμως ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν του έδωσε τη δυνατότητα να αποδώσει και να αγωνιστεί στο β' γύρο.

Πριν κάνει το μεγάλο βήμα, ο αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας αγωνίστηκε σε Αθηναϊκό και Φωστήρα πανηγυρίζοντας ισάριθμους τίτλους με τον "Φονεα των γιγάντων" σε Δ' και Γ' Εθνική αντίστοιχα. 

IMG_3457.jpg

IMG_3454.jpg

IMG_3451.jpgIMG_3453.jpgIMG_3463.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares