Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 18:25

Ένας πρωταθλητής Ευρώπης παρέα με τον Δ. Παντελη (photo)

Πριν από μερικές εβδομάδας, ο Δημήτρης Παντελης έδωσε το παρών στο γάμο του πρώην του συμπαίκτη, Στέφανο Σιόντη, τιμώντας τον με την παρουσία του.

Ο ίδιος συνάντησε αρκετά πρόσωπα από τη... χρυσή γενιά της τότε ομάδα νέων του Παναθηναϊκού, όμως λίγες ημέρες αργότερα σημειώθηκε ακόμη ένα... deja vu. 
Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Μυκόνου συναντήθηκε σε γνωστή παραλία της Αθήνας με ακόμη δυο -πρώην- συμπαίκτες του, που πριν από μερικές δεκαετίες, οργίαζαν στα γήπεδα της Παιανίας, για να προστεθεί στην παρέα τους και ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της γαλανόλευκης, Γιούρκας Σεϊταριδης.

Γιώργος Σικαλιάς, Περικλής Μπουσινάκης, Δημήτρης Παντελής και Γιούρκας Σεϊταρίδης συναντήθηκαν τον Αστέρα όπου είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και να παίξουν για λίγη ώρα... ποδοβόλλει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παντελής διατηρεί φιλική σχέση με τον πρώην δεξιοπόδαρο οπισθοφύλακα της Πόρτο και του Παναθηναϊκού αφού αρκετές φορές του έχει συλλάβει ο φωτογραφικός φακός να βολτάρουν στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. 

pantelis.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares