Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 19:10

Οι αδερφοί Χάροι …βγαίνουν παγανιά στους βυθούς της Νάξου! [pics]

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον Μάιο του 2011 ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην εφημερίδα “Arena” του Μαυροβουνίου, ο τότε τεχνικός του Παναθηναϊκού όταν ρωτήθηκε για τι σκοπεύει να κάνει τη μέρα που θα ανακαλύψει ότι πλέον δε θα έχει κίνητρο, απάντησε: «Πιθανόν να πάω για ψάρεμα»!

Δεν είναι, όμως, ο Σέρβος τεχνικός ο μόνος που ασχολείται με αυτό το χόμπι. Παραδείγματα ανθρώπων του μπάσκετ άπειρα. Από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, του Ντάνιελ Χάκετ που είχε δηλώσει πως το ψάρεμα είναι πιο δύσκολο από το να σκοράρεις στο μπάσκετ, μέχρι και το Έλληνα πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο που είχε ανεβάσει φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με έναν ροφό 10 κιλών κάνοντας σχόλιο: «ροφός στην σούβλα».

Μπορεί για κάποιους το καλοκαίρι να σημαίνει πλατσουρίσματα στα ρηχά και παιχνίδια με φουσκωτά στρώματα. Μπορεί για κάποιους άλλους, καλοκαίρι να σημαίνει δουλειές σε σχέση με τον τουρισμό (ξενοδοχεία, εστίαση κ.τ.λ.). Υπάρχουν και κάποιοι όμως που μπορεί το χειμώνα να παίζουν μπάσκετ, να παίρνουν και πρωταθλήματα και το καλοκαίρι να δουλεύουν στον τουρισμό. Κάποιοι που δίνουν νόημα στη διαφορά του «πιάνω ψάρια» από μια πραγματικά «καλή ψαριά»!!!

Μιλάμε για τα αδέρφια Γιώργο και Νίκο Χάρο που στην κυριολεξία όταν …βγαίνουν παγανιά στους όμορφους βυθούς της Νάξου και των Κυκλάδων γενικότερα αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο για πολλά είδη του θαλάσσιου βασιλείου. Οι δύο άσοι του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” λατρεύουν το ψάρεμα και όποτε του δίνεται η ευκαιρία επιδίδονται στο αγαπημένο τους... σπορ αποδεικνύοντας πως δεν πάνε καλά μόνο στο παρκέ, αλλά είναι και δεινοί ψαράδες. Τα αποτελέσματα; Εντυπωσιακά όπως φανερώνουν οι παρακάτω φωτογραφίες!!!

x2x3x5x6x7x8x9x10x11x12 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares