Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 12:15

Ανακοινώθηκε από την Ομόνοια ο Σκέντζος [pic]

Πριν από μερικές ημέρες το sportcyclades.gr αποκάλυπτε την είδηση που ανέφερε ότι ο Ανδρέας Σκέντζος αποχωρούσε από τον Πανθηραϊκό και τη Σαντορίνη για λογαριασμό της Κυπριακής Ομόνοιας.

Εδώ και μερικές ώρες, ανακοινώθηκε η συμφωνία των ''πρασίνων'' με τον Γιάννη Αναστασίου, η οποία γνωστοποιεί και την πρόσληψη του κ. Σκέντζου στη θέση του βοηθού προπονητή.

Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στα γραφεία του Κυπριακού συλλόγου και έβαλαν τις υπογραφές τους στα νέα τους συμβόλαια, με την ανακοίνωση της Ομόνοιας να αναφέρει:

"Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την πρόσληψη του 45χρονου Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Αναστασίου.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας μέχρι το 2020.

Ο κ. Αναστασίου εργάστηκε στον Παναθηναϊκό (2013-2015), με τον οποίο το 2014 κατέκτησε το κύπελλο και αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα. Επίσης, στο Αθηναϊκό “τριφύλλι” τερμάτισε δύο χρονιές στη δεύτερη θέση πίσω από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αγωνίστηκε στους ομίλους του Europa League. Είχε θητεία στην Ολλανδική Roda JC και την Βελγική, Kortrijk. Στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας διετέλεσε προπονητής της εφηβικής ομάδας του Άγιαξ.

Ακόμη, έχει προσληφθεί στη θέση του βοηθού προπονητή ο 46χρονος Ελλαδίτης, Ανδρέας Σκέρτζος. Την προπονητική του πορεία την ξεκίνησε ως συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ και του Άρη Θεσσαλονίκης. Από τον Δεκέμβρη του 2017 εργαζόταν ως πρώτος προπονητής στον Πανθηραϊκό".

img_8277-1024x740.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares