Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 16:27

Νίκος Παντελαίος - Γιάννης Μαργαρίτης: Σημειώσατε... διπλό!

Πριν από μερικούς μήνες αμφότεροι έφτασαν μέχρι την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων με την Μικτή ΕΠΣ Κυκλάδων κερδίζοντας στον μικρό τελικό της ΕΠΣ Αχαΐας. 

Πλέον αγωνίζονται σε διαφορετικές ομάδες όντας αντίπαλοι αφού ο Νίκος Παντελαίος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού ενώ ο Γιάννης Μαργαρίτης αποτελεί μέλος της Κ17 του Ατρόμητου Αθηνών.

Οι δυο πρώην συμπαίκτες βρέθηκαν, το Σαββάτο 24 Νοεμβρίου βρέθηκαν ''απέναντι''  αφού η ομάδα του Περιστερίου φιλοξενήθηκε στου Ρέντη από τους ''ερυθρόλευκους'' για το πρωτάθλημα Κ17 της σούπερ λιγκ, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-4.

Ο Γιάννης Μαργαρίτης έπαιξε για 75 λεπτά ξεχωρίζοντας με την απόδοση του, ενώ, ο Παντελαίος αναγκάστηκε να δει το ματς από την εξέδρα λόγω ενός τραυματισμού που τον απασχολεί. 

Οι δυο τους είχαν σύντομα τετ α τετ ένθερμο μάλιστα αφού οι δεσμοί που τους ενώνουν είναι αρκετοί αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυο τους βρίσκονται από μικρή ηλικία στις ομάδες του ΠΑΣ Νάξου πανηγυρίζοντας αρκετούς τίλους σε επίπεδο υποδομών στις Κυκλάδες.

Όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπήρξε ακόμη μία Κυκλαδίτικη παρουσία, καθώς με την ομάδα του Ολυμπιακού αγωνίσιτκε επί 90 λεπτά και ο Συριανός, πρώην ποδοσφαιριστής της Σύρος 2002, Νίκος Φρέρης.

Το ρεπορτάζ του football-academies.gr για τον αγώνα:

«Άλωσε» το Ρέντη ο Ατρόμητος – Τεσσάρα οι Περιστεριώτες στον Ολυμπιακό και πρώτη φετινή απώλεια για τους Πειραιώτες – Η ανατροπή …της ανατροπής – Πρωταγωνιστής με χατ τρικ ο Ρονάλντο

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ομάδα Κ17 του Ατρόμητου, καθώς επικράτησε με 4-3 της αντίστοιχης ομάδας του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Ο Ατρόμητος έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με τον Φουρνέλη να κάνει το 0-1. Οι Πειραιώτες αντέδρασαν άμεσα και στο 15’ με κεφαλιά του Ντότη, ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο 30’  πάλι ο Ντότης με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-1. Οι Περιστεριώτες βρήκαν απάντηση, με τον Ρονάλντο στο 35’ να κάνει το 2-2, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος κατάφερε και πάλι πολύ γρήγορα να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό, με τον Ρονάλντο μετά από σέντρα του Μακρυγιάννη να γράφει στο 49′ από κοντά το 2-3.

Στο 71′ ο Γούλας εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση, με τον Κατσαβάκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά ισοφαρίζοντας σε 3-3 για τον Ολυμπιακό.

Στο 89′ μετά από λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού, ο  Ρονάλντο το εκμεταλλεύτηκε και κάνοντας χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Φρέρης, Κεραμιδάς, Ασλανίδης (82′ Ντόι), Παπαδόπουλος, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης, Λιάτσος (58′ Κίτσος), Ντότης, Σταμούλης (51′ Κατσαβάκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Σάλτας, Ρουσόπουλος, Ρίζος, Γιαννακίδης, Ζάννης, Σαμούρης (80′ Σελληνάς), Μπουρνελής (53′ Οικονόμου), Μαργαρίτης (75′ Πιέτρης), Σάνι Ρονάλντο, Μακρυγιαννάκης (64′ Κουτσούκος), Πομώνης (85′ Παπαδόπουλος).

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Screenshot_321_fa1c5.jpg

Screenshot_322_9a4a0.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares