Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 00:36

Σε γνωστό spa στη Θεσσαλονίκη η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Πρίγιοβιτς

Πολύς ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, την Αλ Ιτιχάντ. Μόλις λίγες μέρες πριν πάρει τη μεγάλη απόφαση, όμως να πει το «ναι» στην πρόταση, που σήμανε μηδενικά πολλών εκατομμυρίων στον τραπεζικό λογαριασμό του, αλλά και ήχησε τις …σάλπιγγες εξόδου από τον δικέφαλο του βορρά, ο 28χρονος Σέρβος διεθνής επιθετικός, έκανε μία …στάση χαλάρωσης στο αγαπημένο του στέκι, το “Spa Prive” στη Θεσσαλονίκη.

krespo_9c477.jpg

Το γνωστό spa, αποτελεί τον προορισμό πολλών συμπαικτών του, όπως των Ομάρ Ελ Καντουρί και Κρέσπο, αλλά και πολλών γνωστών αθλητών (ποδοσφαιριστών-μπασκετμπολιστών), που το επιλέγουν, τόσο για την ευεξία τους και την αναζωογόνησή τους, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες των spa prive χώρων-σουίτες (με τζακούζι-σάουνα-χαμάμ), αλλά όσο και για την αποθεραπεία τους, με ειδικά μασάζ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αν και ήθελε να περάσει απαρατήρητος από τους δεκάδες θαμώνες, δεν τα κατάφερε, ενώ αποχωρώντας, χάρισε και μία selfie στον επιχειρηματία του σπα, και φανατικό οπαδό του ΠΑΟΚ, τον Κώστα Καραγιαννίδη. «Be cool, be nice» ήταν το μότο της μπλούζας που επέλεξε ο πιο συζητημένος ποδοσφαιριστής των ημερών…

teliko_prigio_b1842.jpg

papadopoulos_a8125.jpg

OMAR_EL_KANTOURI_865e5.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares