Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 17:30

«Κανόνι» ο Παντελαίος... με 5 τέρματα σε δύο ματς του Ολυμπιακού

Σε συνεχή ανοδική πορεία και ασταμάτητος όσο αφορά το σκοράρισμα είναι ο Νίκος Παντελαίος , που καλπάζει φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.

Η επιλογή του Ναξιώτη ποδοσφαιριστή από τους ανθρώπους της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχει δικαιώσει απόλυτα εκείνους που τον ήθελαν διακαώς για αν φορέσει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο στο στήθος, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εκτός από εξαιρετικό ταλέντο που αποτυπώνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, διαθέτει και έναν ακέραιο χαρακτήρα που του δίνει πολλά υπέρ για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Τελευταία επιτεύγματα του Νίκου Παντελαίου είναι τα 5 τέρματα που πέτυχε σε δύο συνεχόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από την προηγούμενη Τετάρτη, όπου στην φιλική αναμέτρηση της κ16 με την Αλβανική Σκεβίγια σκόραρε τα 2 (2-1, 3-1) από τα 3 τέρματα της ομάδας του στο νικηφόρο 3-1. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Κυριακή 27/1, για το πρωτάθλημα τα Κ16, ο Νίκος Παντελαίος πέτυχε χατ τρικ (2-0, 3-0, 5-0) απέναντι στον Ιωνικό, συμβάλλοντας καθοριστικά στο νικηφόρο 5-0 του Ολυμπιακού.

Αυτή τη βδομάδα η Κ16 έχει ρεπό και πλέον ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ που θα γίνει την Τετάρτη 6/2.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Νάξου και της Μικτής ομάδες δεν ξεχνά ποτέ τις Κυκλάδες και τους συμπαίκτες του, αφού τον χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Μικτές ομάδες πέρασαν στην φάση των 16, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα τμήματα του ΠΑΣ, με τα οποία έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις στο παρελθόν.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares