Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 11:14

Basket League: Στον «αέρα» το ξεκίνημα της νέας σεζόν!

Στον «αέρα» βρίσκεται η έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Basket League μιας και υπάρχουν ομάδες οι οποίες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμη τα λεφτά από το στοίχημα.

Αρκετά προβλήματα στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν της Basket League φαίνεται πως δημιουργεί, το γεγονός πως αρκετές ομάδες δεν έχουν λάβει ακόμη τα χρήματα από τη φορολόγηση του στοιχήματος, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα ο ΕΣΑΚΕ σκέφτεται σοβαρά την αναστολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου, ενώ στο «τραπέζι» έχει πέσει και το ενδεχόμενο το τζάμπολ της νέας σεζόν να δοθεί το Ιανουάριο του 2023.

Αυτό φυσικά δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις διοργανώσεις και ειδικότερα στις ομάδες που παίζουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα αλλά και στην Εθνική ομάδα καθώς σε ένα τέτοιο έστω κι ακραίο ενδεχόμενο, στα παράθυρα θα είναι δύσκολο το έργο των παικτών αν δεν έχουν ρυθμό με παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Έτσι ο ΕΣΑΚΕ δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια, προχωρώντας στην ακύρωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος στο ΔΣ της Τρίτης (2/8).

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares