Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 17:44

Basket League: Επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Σαν σε προπόνηση πέρασε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής από το Παλατάκι.

Οι Πειραιώτες «διέλυσαν» με 88-68 τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League, έκαναν το 9/9 και έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση πριν από την τρίτη διαβολοβδομάδα της σεζόν και τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και με τη Βιλερμπάν στη Λιόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε μία περίοδο στον Τόμας Γουόκαπ, δύο στους Κάναν – Φαλ, κάτι περισσότερο στους Παπανικολάου – Βεζένκοβ και είδε την ομάδα του σοβαρή, συνεπή και ανταγωνιστική σε όλο το σαραντάλεπτο. 4-0 εντός και 5-0 εκτός έδρας για τους Πειραιώτες, στο 5-4 έπεσε ο ΠΑΟΚ που γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα του.

Ο Άρης Λυκογιάννης δεν είχε τον Τζέιλεν Ράιλι και πλην του καταπληκτικού Γιανίκ Φράνκε, ουδείς ήταν πραγματικά έτοιμος γι’ αυτή την αναμέτρηση.

Αϊζέια Κάναν (17 πόντοι, 4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα), Σάσα Βεζένκοβ (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Λαρεντζάκης – Μπόλομποϊ ήταν αυτοί που ξεχώρισαν, αν είχε λείψει και μία ένταση 2:12 πριν από το φινάλε ανάμεσα στον Τσιακμά και τον Πάπας, όλα θα ήταν άψογα στο κατάμεστο Παλατάκι.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares