Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 22:46

Euroleague: Σαρωτικός ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου – Τη διέλυσε με 102-74 στο ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» με 102-74 την Μπάγερν Μονάχου με στην 28η αγωνιστική Euroleague, σε μία νέα εκπληκτική «παράσταση», μπροστά στους οπαδούς του στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Όντας “καταιγιστικός από το ξεκίνημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπάγερν Μονάχου και έδειξε με επιβλητικό τρόπο την ανωτερότητά του, φθάνοντας στην 20η νίκη του στη φετινή Euroleague, όπου και παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή της κατάταξης.

Ο Σάσα Βεζένκοφ με 18 πόντους και ο Τόμας Γουόκαπ με 13 πόντους, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα, ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με φοβερή άμυνα κατάφερε να προηγηθεί με 12-0, αφού δεν δέχθηκε καλάθι στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα. Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ασταμάτητος στο διάστημα αυτό και με 10 προσωπικούς του πόντους, οδήγησε τους Πειραιώτες στο 26-12 στο 10′.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να είναι “καταιγιστικός” από το τρίποντο και να φθάνει τα 10/15, βρίσκοντας σκορ από όλους σχεδόν τους παίκτες του. Η Μπάγερν προσπάθησε να αντιδράσει με δικά της τρίποντα, αλλά βρέθηκε στο -20 στο τέλους του πρώτου ημιχρόνου, με σκορ 55-35.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε τη… χαλάρωση των παικτών του Μπαρτζώκα και μείωσε ακόμη και σε μονοψήφιο αριθμό τη διαφορά, αλλά ο Ολυμπιακός “ξύπνησε” γρήγορα και με πρωταγωνιστή και πάλι τον Βεζένκοφ, επανέφερε τη διαφορά σε επίπεδα… ασφαλείας (81-65 στο 30′).

Οι Πειραιώτες δεν δυσκολεύτηκαν έτσι να “κλείσουν” το ματς και συνεχίζοντας να “πυροβολούν” από μακριά, “εκτόξευσαν” ξανά τη διαφορά, με τους Λαρεντζάκη και ΜακΚίσικ να παίρνουν τη… σκυτάλη στο σκοράρισμα. Το τελικό 102-74 δείχνει έτσι και την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ματς, έναντι της Μπάγερν Μονάχου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares