Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 19:05

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2023 Olympus All Star Cheer Open 2023

Αγωνιστική χορευτική πανδαισία στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ), το τριήμερο 23-25 Ιουνίου 2023 με την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading και του Olympus All Star Cheer Open 2023.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2023, θα διαγωνιστούν περισσότεροι από 1.000 αθλητές και αθλήτριες από 22 σωματεία-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας με σκοπό την ανάδειξη των Πρωταθλητών Ελλάδος και στόχο τις προκρίσεις για το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2024.

Αναλυτικά οι σύλλογοι μέλη που θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading είναι: Ελληνικό Αστέρι, Αμαζόνες, Ελληνικές Σταγόνες, ΑΓΟΠ Μυρτάλη, Αποσπερίδες, Χοροκίνηση Ναυπλίου, Σειρήνες του Βορρά, Ακαδημία Μαζορετών Λαμίας, ΑΠΣ Οι Αμπελόκηποι, Υάδες, Μωβ Κινήσεις Αιγίου, Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου, Άλμα Ωρωπού, Πυραμίς, ΑΚΟ Λιβαδειάς, Αρμονία Θήβας, ΣΗΓΑ Γύμναθλος, ΦΟΗ Αριάδνη, ΑΣ Ερμιονίδας ο Άδωνις, ΑΣ Μέγας Αλέξανδρος, Εύαθλοι Τρικάλων, ΓΣ Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης.

Με συμμετοχές από το εξωτερικό θα διεξαχθεί το Olympus All Star Cheer Open 2023. Ισραήλ, Κροατία, Πολωνία, Κύπρο και βέβαια ομάδες από κάθε άκρη της Ελλάδας θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση που περιλαμβάνεται στην Ευρωπαϊκή Cheer League. Συνολικά οι συμμετοχές στο Olympus All Star Cheer Open, ξεπερνάνε τις 1.500 από 47 αθλητικούς φορείς.

Η παρέλαση των ομάδων και η τελετή έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 στις 12.00 το μεσημέρι. Θα παρευρεθούν στελέχη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ο κ. Γιώργος Αλικάκος - Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας μαζί με πλήθος προσκεκλημένων από τον αθλητικό και πολιτικό κόσμο της χώρας. Την παρέλαση των ομάδων θα πλαισιώσει η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.

Παράλληλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2023, θα εορτασθεί η Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα με τη συνεργασία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Η φετινή Ολυμπιακή Ημέρα είναι αφιερωμένη στη σωματική άσκηση μέσα από το σύνθημα Let’s Move! Έτσι λοιπόν μικροί και μεγάλοι στέλνουν το δικό τους μήνυμα για δραστηριοποίηση, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να αφιερώσουν καθημερινά λίγο από το χρόνο τους στη σωματική δραστηριότητα και να νιώσουν το ψυχικό και σωματικό όφελος ενός ενεργού τρόπου ζωής.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares