Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 19:45

Με Ντιναμό Κιέβου ο Άρης στον τρίτο προκριματικό του Conference League

Ο Άρης αν αποκλείσει την Αραράτ από την Αρμενία, θα βρει απέναντί του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Άρης σε περίπτωση που αποκλείσει την Αραράτ από την Αρμενία, θα βρει απέναντί του στην πορεία προς τους ομίλους του Europa Conference League, την Ντιναμό Κιέβου.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Άρης καθώς είχε ήδη προκαθορισμένο πολύ δύσκολο έργο από τη στιγμή που ήταν στους ανίσχυρους και τοποθετήθηκε σε ένα υπο-γκρουπ, που η Χάποελ Μπερ Σεβά φάνταζε ως η ιδανική αντίπαλος.

Οι «Κιτρινόμαυροι» είχαν τη χειρότερη δυνατή κλήρωση, πέφτοντας πάνω στο πιο δυνατή από τις πιθανές αντιπάλους, με την ομάδα από την Ουκρανία να είχε βγει 4η στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο Άρης για να φτάσει στο σημείο να αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αραράτ.

Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στην Αρμενία την Πέμπτη (27/7), με τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (3/8) στο «Κλ. Βικελίδης».

Αν τελικά περάσει θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό στην Θεσσαλονίκη στις 10 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός δεν έχει καθοριστεί ακόμη που θα διεξαχθεί, μιας και ως ουκρανική ομάδα η Ντιναμό δεν μπορεί να δώσει στην έδρα της τον επαναληπτικό και αναμένεται να οριστεί ουδέτερη έδρα, όπως έγινε και στο ζευγάρι του Παναθηναϊκού, με την Ντνίπρο για τα προκριματικά του ChampionsLeague.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares