Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 12:09

Στη Σπάρτη δημιουργείται το Περιφερειακό Κέντρο Άρσης Βαρών Πελοποννήσου

Το πρώτο σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της άρσης βαρών στη Σπάρτη και στην Πελοπόννησο γίνεται με τη δημιουργία του Περιφερειακού Κέντρου Αρσης Βαρών Πελοποννήσου, στην πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Το Κέντρο θα στεγαστεί στις εγκαταστάσεις ενός δημοτικού σχολείου που έκλεισε και θα δοθεί αποκλειστικά για χρήση στους αθλητές και τις αθλήτριες άρσης βαρών της περιοχής, με την ΕΟΑΒ να παραχωρεί τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις προπονήσεις.

Την εγκατάσταση επισκέφτηκε ο Ολυμπιονίκης και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας και είδε από κοντά τις εργασίες που γίνονται για την τελική διαμόρφωση του χώρου. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα που παραχωρεί το χώρο για τη δημιουργία του Κέντρου, για να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του Δήμου. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πέτρο Δούκα αλλά και τον Δήμο Σπάρτης για την παραχώρηση και τη διαμόρφωση του χώρου. Εμείς ως Ομοσπονδία θα παραχωρήσουμε το κατάλληλο υλικό και είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής Παναγιώτης Αντωνόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο του Ερμή Σπάρτης Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Βαρζακάκο, θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την καλλιέργεια και την ανάπτυξη της άρσης βαρών στην περιοχή», είπε ο Πύρρος Δήμας.

Οι αθλητές του Μίλωνα Σπάρτης είναι οι πρώτοι που θα μπουν στο προπονητικό κέντρο, αμέσως με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares