Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 13:21

Πένθος στον ΠΑΟΚ: «Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θρηνεί την απώλεια της συζύγου του, Βιβής Κηπουρού. Στο πένθος βυθίστηκε και η “οικογένεια” του ΠΑΟΚ.

Δύσκολες στιγμές για τον αντιπρόεδρο και επί σειρά ετών προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελο Αναστασιάδη. Η σύζυγός του, Βιβή Κηπουρού, η οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά χρόνια με προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης (24.08).

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού.

Όπως είναι λογικό, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έκανε το ταξίδι για το Εδιμβούργο ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Χαρτς (21:45) για τα Play Off του Conference League, καθώς η υγεία της συζύγου του επιβαρυνόταν ραγδαία τα τελευταία 24ωρα.

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού, που μετά απο γενναίες και πολύχρονες μάχες, έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ασπρόμαυρη οικογένεια. Η Βιβή υπήρξε θρυλική μορφή στις κερκίδες της Τούμπας, με πλούσια παρουσία και φυσικά πάντα διακριτικά δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη του απώλεια.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Βιβή! Καλό ταξίδι..” αναφέρει στην ανάρτησή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares