Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 00:25

Europa League: Τριάρα και σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους για τον Ολυμπιακό

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πήραν οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη τους 3-1 στην πρώτη «μάχη» των play offs κόντρα στους Σέρβους. Μοναδικό «μελανό» σημείο το τέρμα που δέχθηκαν στις καθυστερήσεις.

Τον ρόλο του μεγάλου φαβορί στο «ζευγάρι» με την Τσουκαρίτσκι επιβεβαίωσε για 92 λεπτά ο Ολυμπιακός, καθώς το «συγκρότημα» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, πήρε προβάδισμα 3-0 με τα τέρματα των Αγιούμπ Ελ Κααμπί (3’, 40’) και Κώστα Φορτούνη (15’), έχασε κι άλλες ευκαιρίες για άλλα τέρματα στο δεύτερο μέρος, αλλά οι Σέρβοι σκόραραν στο 93ο λεπτό με τον Μιλαντίνοβιτς και θεωρητικά ανέκτησαν κάποιες - μικρές - ελπίδες για τη ρεβάνς.

Αυτή θα λάβει χώρα σε μία εβδομάδα, το βράδυ της Πέμπτης (31/08) στην Σερβία στο στάδιο της Ντουμπότσιτσα στην πόλη Λέσκοβατς, καθώς το «Μπάνοβο Μπρντο» του Βελιγραδίου, που αποτελεί τη φυσική έδρα της ομάδας δεν πληροί τις προδιαγραφές της UEFA για να φιλοξενήσει ματς play offs.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι δύο σκόρερ, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Κώστας Φορτούνης, ενώ εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του Μαντί Καμαρά, αλλά και του Βιθέντε Ιμπόρα στον άξονα. Παράλληλα, το επίσημο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» έκανε ο Σαντιάγκο Έσε.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares