Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 11:39

Προκριματικά Euro 2024: Βλαχοδήμος και Εθνική «λύγισαν» στο φινάλε με πέναλτι – Τα δεδομένα για την πρόκριση

Η Εθνική ποδοσφαίρου έδωσε… ψυχή κόντρα στην Ολλανδία, μέσα στην OPAP Arena, αλλά οι “οράνιε” πήραν τη νίκη με εκτέλεση πέναλτι του φαν Ντάικ στο 90+3′ (0-1).

Μεγάλες επεμβάσεις από τον Βλαχοδήμο, με τον Έλληνα πορτιέρε να “βγάζει” και πέναλτι στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι “έπιασαν” την Ελλάδα στη δεύτερη θέση του προκριματικού ομίλου, έχοντας παιχνίδι λιγότερο και τις… πιθανότητες με το μέρος τους, για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Η Γαλανόλευκη θα ψάξει να κάνει το ίδιο μέσω των playoffs του Nations League.

Όταν παίζεις με την 7η παγκόσμια “δύναμη” στο ποδόσφαιρο, αλλά τα έχεις δώσει όλα, ακόμα και μια ήττα στο 90+3′ σου αφήνει… πικρή γεύση! Η Εθνική Ελλάδας έχασε από την Ολλανδία με 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Ντούμφρις κι εκτέλεσε ο Φαν Ντάικ στο 90΄+3 και, ουσιαστικά, αποχαιρέτησε το στόχο της απευθείας πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024. 

Η νίκη των «Οράνιε» στην OPAP Arena τους φέρνει ισόβαθμους της ελληνικής ομάδας στους 12 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι λιγότερο και με πολύ ευνοϊκό πρόγραμμα ως τη λήξη του Β΄ προκριματικού ομίλου.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν θα παίξει εντός έδρας με την Ιρλανδία κι εκτός με το Γιβραλτάρ, την ώρα που η «γαλανόλευκη» θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας μεν, αλλά με αντίπαλο τη Γαλλία. Πλέον, η Εθνική ομάδα θα επιδιώξει να κερδίσει το εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας μέσω του Nations League.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares