Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 14:50

Αυτές είναι οι 21 ομάδες του Euro 2024 - Πώς κρίνονται οι τρεις τελευταίες θέσεις

Τρεις εκκρεμότητες απομένουν για τα τελικά του Euro 2024. Ποιες είναι ομάδες που έχουν προκριθεί.

Ολοκληρώθηκε η φάση των προκριματικών του Euro 2024. Από τις Εθνικές που πήραν μέρος, οι 21 έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους. Τελευταία χρονικά ήταν η Κροατία μετά τη νίκη της κόντρα στην Αρμενία.

Η Γερμανία έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ως διοργανώτρια χώρα. Ως πρώτες των προκριματικών ομίλων εξασφάλισαν το εισιτήριο για το Euro το Βέλγιο, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Τουρκία, η Αγγλία, η Ουγγαρία, η Αλβανία, η Ρουμανία και η Δανία.

 Ως δεύτερες των προκριματικών ομίλων, το εισιτήριο «τσέκαραν» η Σκωτία, η Αυστρία, η Σλοβακία, η Ολλανδία, η Ελβετία, η Σερβία, η Τσεχία, η Ιταλία, η Σλοβενία και η Κροατία.

Το Euro της Γερμανίας θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί έναν μήνα αργότερα. Από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, οι δύο πρώτες ομάδες και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες θα προκριθούν στη φάση των «16». Η κλήρωση για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου.

Πώς κρίνονται οι τρεις τελευταίες θέσεις στο Euro 2024

Με 21 από τις 24 ομάδες να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στο ερχόμενο Euro της Γερμανίας, τρεις θέσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί το παζλ της μεγάλης διοργάνωσης.

H Ελλάδα προκρίθηκε στo τρίτο μονοπάτι των playoff του Euro 2024, όπου θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν στον ημιτελικό, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Γεωργία-Λουξερμβούργο. Οι δύο νικητές θα αγωνιστούν μεταξύ τους και όποιος επικρατήσει θα προκριθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Στο πρώτο μονοπάτι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Εσθονία, ενώ η Ουαλία, μία εκ των Φινλανδίας, Ουκρανίας και Ισλανδίας, με τους νικητές των ζευγαριών να παίζουν μεταξύ τους, τελικό πρόκρισης.

Στο δεύτερο μονοπάτι, το Ισραήλ θα παίξει μια εκ των Ουκρανίας και Ισλανδίας, ενώ η Βοσνία με την Φινλαδία ή την Ουκρανία, με τον νικητή του τελικού μεταξύ των ομάδων που θα προκριθούν να παίρνει το εισιτήριο για το Euro της Γερμανίας.

Φινλανδία, Ουκρανία και Ισλανδία θα μπουν στην κληρωτίδα την ερχόμενη Πέμπτη (26/11) για να οριστεί ποια ομάδα θα πάει σε κάθε μονοπάτι. Επίσης, θα οριστούν οι έδρες για την κάθε αναμέτρηση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares