Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 23:00

League Cup: Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τους προημιτελικούς του League Cup στο βόλεϊ διακόπηκε οριστικά τελικά -και ενώ οι Ερυθρόλευκοι ήταν μπροστά με 1-0 στα σετ- αφού η ατμόσφαιρα δεν καθάρισε στο κλειστό του Ρέντη μετά τα δακρυγόνα που έπεσαν στα επεισόδια των οπαδών με την αστυνομία, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα ένας αστυνομικός των ΜΑΤ να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το ντέρμπι είχε αρχίσει κανονικά και όλα κυλούσαν ήρεμα και ομαλά, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το πρώτο σετ και τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 17-11 στο δεύτερο. Και κάπου εκει μπήκε και το τέλος…

Περίπου 150 οπαδοί, όπως αναφέρει η αστυνομία, έφυγαν από τις εξέδρες και βγήκαν έξω από το γήπεδο για να επιτεθούν με μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών. Αυτός τελικά ήταν και ο λόγος που το ντέρμπι διακόπηκε οριστικά αφού η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ρέντη δεν καθάρισε αν και πέρασε πολλή ώρα από τη διακοπή.

Αυτό είναι το λιγότερο όμως, αυτό που έχει τη μικρότερη σημασία αυτή τη στιγμή, αφού το σημαντικό είναι ο σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού των ΜΑΤ από ναυτική φωτοβολίδα, με την κατάστασή του να είναι εξαιρετικά κρίσιμη και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: newsbeast.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares