Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 20:03

Ο Ρούλης Αλμπάνης στο τιμόνι των Αετών Βέροιας, βρίσκει τον Αντώνη Δαχρετζή

Τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτούν στο υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν ανακοίνωσαν οι Αετοί Βέροιας.

Πρόκειται για τον έμπειρο Ρούλη Αλμπάνη, που μετά την επίτευξη της ανόδου το καλοκαίρι του Ιάλυσου Ρόδου στην National League 2 (σ.σ. το σωματείο του σμαραγδένιου νησιού δεν αγωνίστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων), αναλαμβάνει την ομάδα της Μακεδονίας.

Το όνομα του έμπειρου προπονητή, εκπαιδευτικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο επάγγελμα, δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τα μπασκετικά δρώμενα των Κυκλάδων, καθώς την περίοδο 2019/20 πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ εθνική με τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” αφήνοντας ανεξίτηλο  το στίγμα  του.

Albanis aetoi veroias (3)

Με την άφιξή του στην Βέροια, ο Αλμπάνης θα συναντήσει έναν επίσης γνωστό από το πέρασμά του από τη Νάξο! Ο λόγος για τον Αντώνη Δαχρετζή! Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος από τον περασμένο Ιούνιο συνεχίζει την καριέρα του στους Αετούς, αγωνίστηκε τη σεζόν 2016/17 στον Πανναξιακό ΑΟΝ υπό τις οδηγίες του Τάσου Βάβουλα στην Γ’ εθνική και μάλιστα με την “κυανόλευκη” φανέλα με την Πορτάρα στην καρδιά είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, σημειώνοντας 320 πόντους σε 24 αγώνες.

Η συντακτική ομάδα του “SportCyclades” εύχεται στον Ρούλη Αλμπάνη και στον Αντώνη Δαχρετζή πολλές και καλές επιτυχίες με υγεία!.

Albanis aetoi veroias 2

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares