Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 21:47

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Άρης απέκλεισε την ΑΕΚ στα πέναλτι και προκρίθηκε στα προημιτελικά!

Τεράστια πρόκριση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας και παράταση), με τον Κουέστα να αποκρούει δύο εκτελέσεις και να στέλνει τους Θεσσαλονικείς στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε ένα ματς γεμάτο ένταση και δυναμισμό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1. Τα γκολ των Γκατσίνοβιτς και Μορόν οδήγησαν το ματς στην ολοκλήρωσή του και στην παράταση. Ούτε εκεί άλλαξαν οι ισορροπίες και τα πάντα έπρεπε να κριθούν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Άρης είχε τον Κουέστα σε ρόλο ήρωα! Ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε τις εκτελέσεις των Βίντα και Πόνσε, «έσωσε» τον Φετφατζίδη που έστειλε την μπάλα άουτ κι έτσι με 4-2 στις εκτελέσεις οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν μια τεράστια πρόκριση. Έχοντας «πετάξει» εκτός την ΑΕΚ και πλέον ο δρόμος τους για τον τελικό είναι ορθάνοιχτος.

Στην επόμενη φάση η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα αντιμετωπίσει Νίκη Βόλου ή Λεβαδειακό, ενώ στον ημιτελικό (αν περάσει) θα βρει μπροστά του τον ΟΦΗ ή τον Παναιτωλικό.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares