Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 15:00

Πέθανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης - Έπασχε από σπάνια μορφή καρκίνου

Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης ο οποίος έδινε μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου, καθώς έπασχε από Λέμφωμα Burkitt.

Αυτό το Λέμφωμα ξεκινά από εξειδικευμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού που ονομάζονται Β κύτταρα και χαρακτηρίζεται από μια γενετική αλλαγή που ονομάζεται μετατόπιση που περιλαμβάνει το γονίδιο MYC. Αυτή η γενετική αλλαγή επιτρέπει στα καρκινικά κύτταρα να διαιρούνται και να δημιουργούν νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Οπως έγινε γνωστό από τον αδερφό του, άφησε την τελευταία του πνοή στη 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 30 ετών βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του. Ο Κώστας Ζαγκλιβέρης, αδερφός του Γιώργου, ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον αποχαιρέτησε γράφοντας εξής: «Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…».

Η οικογένειά του είχε κάνει έκκληση για να μαζευτεί ένα ποσό που θα κάλυπτε τις ανάγκες για την περιπέτεια της υγείας του, το οποίο και καλύφθηκε μέσα σε μία μέρα. Ωστόσο, ο άτυχος νέος δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να αφήσει σήμερα την τελευταία του πνοή.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares