Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 14:00

«Βόμβα» μεγατόνων από το πουθενά στη Λίβερπουλ: Αποχωρεί ο Κλοπ στο τέλος της σεζόν!

Ηχηρή «βόμβα» και τέλος εποχής στη Λίβερπουλ! Το πρωί της Παρασκευής ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο των Reds, στον οποίο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2015.

Ο 56χρονος Γερμανός προπονητής, έκανε την ανακοίνωσή του με ένα βίντεο στα social media της Λίβερπουλ, το πρωί της Παρασκευής.

Οπως αναφέρει το «The Athletic», ο Γερμανός προπονητής ήρθε στη Λίβερπουλ το 2015 και έχει κατακτήσει μια Premier League, ένα Champions League, ένα FA Cup και ένα League Cup, ένα αγγλικό Super Cup, ένα ευρωπαϊκό Super Cup και το παγκόσμιο κύπελλο Συλλόγων, με την ομάδα του Μέρσεισαϊντ.

«Μπορώ να καταλάβω ότι είναι ένα σοκ για πολλούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή, όταν το ακούς για πρώτη φορά, αλλά προφανώς μπορώ να το εξηγήσω - ή τουλάχιστον να προσπαθήσω να το εξηγήσω», δήλωσε ο Κλοπ.

«Αγαπώ απολύτως τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο, αγαπώ τα πάντα στην πόλη, αγαπώ τα πάντα στους οπαδούς μας, αγαπώ την ομάδα, αγαπώ το προσωπικό. Αγαπώ τα πάντα. Αλλά το ότι εξακολουθώ να παίρνω αυτή την απόφαση, σας δείχνει ότι είμαι πεπεισμένος ότι είναι αυτή που πρέπει να πάρω. Είναι ότι έχω, πώς να το πω, ξεμείνει από ενέργεια. Προφανώς, το ήξερα ήδη από καιρό ότι θα πρέπει να το ανακοινώσω κάποια στιγμή, αλλά είμαι απολύτως καλά τώρα. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. Μετά από τα χρόνια που περάσαμε μαζί και μετά από όλο το χρόνο που περάσαμε μαζί και μετά από όλα όσα περάσαμε μαζί, ο σεβασμός για σας μεγάλωσε, η αγάπη για σας μεγάλωσε και το λιγότερο που σας οφείλω είναι η αλήθεια - και αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε ο 56χρονος προπονητής της Λίβερπουλ.

Σε αυτά τα εννιά χρόνια στον πάγκο της Λίβερπουλ ο Κλοπ αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής στον κόσμο τη σεζόν 2018-19 και 2019-20, οδήγησε τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του Champions League τη σεζόν 2018-19, ενώ τόσο το 2017-18 όσο και το 2021-22 η Λίβερπουλ βρέθηκε στον τελικό. Επίσης έχει κατακτήσει την Premier League τη σεζόν 2019-20 και το Κύπελλο Αγγλίας τη σεζόν 2021-22.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares