Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 20:12

Final-8 Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός λύγισε την ΑΕΚ και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο τέλος, αλλά κατάφερε να φθάσει στη νίκη επί της ΑΕΚ με 79-72, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στο παιχνίδι που “άνοιξε” το τουρνουά του Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός είδε τον Ντίνο Μήτογλου να πραγματοποιεί ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο, με 17 από τους 39 πόντους της ομάδας του και να βάζει τις βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του επί της ΑΕΚ.

Με τρίποντο buzzer beater “έγραψε” μάλιστα το +9 του ημιχρόνου, με τους “πράσινους” να διατηρούν το προβάδισμά τους από την αρχή μέχρι το τέλος, παρά τη μείωση του σκορ από την ΑΕΚ στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Η Ένωση βρέθηκε ακόμη και στο -4 λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης, αλλά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρήκε λύσεις στην επίθεση και από τους Λεσόρ και Γκραντ, για να φθάσει στη νίκη και την πρόκριση.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μήτογλου, που τελείωσε το ματς με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, ενώ για την Ένωση ξεχώρισαν οι Μακρέι, Κουζμίνσκας και Ραντλ. Η ΑΕΚ αποκλείστηκε όμως από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει πια να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 39-30, 59-48, 79-72

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares