Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 10:38

Πυγμαχία: Σε «σίγουρα» χέρια η υγεία των αθλητών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εξασφάλισε με πρωτοβουλία του Αρχίατρου της Εθνικής Ομάδας κ. Ιωάννη Καλλιάτσου να επιτευχθεί η συνεργασία της Ε.Ο.Π. με το κορυφαίο δίκτυο των κλινικών.

Η υγεία των Αθλητών – τριών της Εθνικής Ομάδας αποτελεί πρωταρχική και ουσιώδη προτεραιότητα για την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας. Η προστασία και επιμέλεια της υγείας τους είναι μέγιστη ευθύνη και αντιμετωπίζεται πάντα με απόλυτη σοβαρότητα από το Ιατρικό Επιτελείο της Ε.Ο.Π., με Επικεφαλής τον καρδιολόγο κ.Ιωάννη Καλλίατσο, τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ.Δημήτριο Μπακιρτζή και την επιστημονική του ομάδα, επιτρέποντάς τους να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο με ασφάλεια και ευεξία.

Στο πλαίσιο αυτό και για πρώτη φορά η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εξασφάλισε με πρωτοβουλία του Αρχίατρου της Εθνικής Ομάδας κ. Ιωάννη Καλλιάτσου να επιτευχθεί η συνεργασία της Ε.Ο.Π. με το κορυφαίο δίκτυο των κλινικών (ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – athenshospital.gr και HOSPITALity General Clinic – hospitalityclinic.gr), δίνοντας τη δυνατότητα σε όλες τις Αθλήτριες και στους Αθλητές των Εθνικών Ομάδων Πυγμαχίας να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ τις ετήσιες προληπτικές ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις τους.

Συγκεκριμένα το ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (athenshospital.gr) και η HOSPITALity General Clinic (hospitalityclinic.gr), μέλη του δικτύου Klinikes.gr, μέσω της συνεργασίας με την Ε.Ο.Π. απέδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν την Πυγμαχία ενόψει μιας απαιτητικής χρονιάς με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2024 στο Παρίσι.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π. κ. Χάρης Μαριόλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η εξαιρετική συνεργασία με το ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ανοίγει νέους ορίζοντες για την υγεία και την επίδοση των αθλητών μας. Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για την πολύτιμη συνεισφορά και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρείχε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων των αθλητών – τριών της Εθνικής Ομάδας μας. Οι εκτενείς εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν παρείχαν όχι μόνο πολύτιμες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους, αλλά συνέβαλαν σημαντικά στη διασφάλιση ότι οι αθλητές μας είναι σε άριστη κατάσταση για να ανταγωνιστούν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο κορυφαίους πυγμάχους στον κόσμο.

Η υγεία των αθλητών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, και η συνεργασία με επαγγελματίες όπως το δίκτυο των κλινικών (ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – athenshospital.gr και HOSPITALity General Clinic – hospitalityclinic.gr) ενισχύει την εμπιστοσύνη μας στη φροντίδα τους».

«Είναι τιμή μας να είμαστε αρωγοί με τις υπηρεσίες μας στις προσπάθειες των αθλητριών και των αθλητών όλων των Εθνικών ομάδων, καθώς και της απαιτητικής καθημερινής σκληρής δουλειάς των ανθρώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και του προέδρου κ. Χαρίλαου Μαριόλη. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και μεγάλες διακρίσεις στην Ολυμπιακή χρονιά που έχουμε μπροστά μας και δεσμευόμαστε πως θα είμαστε πάντα κοντά τους, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν κατά τις επισκέψεις τους στο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και την HOSPITALity General Clinic για τις εξετάσεις τους», δήλωσε η κυρία Βανέσα Δεληχρήστου, Γενική Διευθύντρια του δικτύου των Κλινικών.

Αποφασιστικής σημασίας για την υλοποίηση του εγχειρήματος ήταν η συνεισφορά των Διαγνωστικών Κέντρων «Κοσμοϊατρική» και η εξαιρετική συνεργασία τους στις απεικονιστικές εξετάσεις των Αθλητριών και των Αθλητών, όπως και τα Διαγνωστικά Κέντρα Ασκληπιός, στην Θεσσαλονίκη, που εξυπηρέτησαν το κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας της Βορείου Ελλάδος.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares