Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 19:09

Παγκόσμια Δύναμη η Ελληνική Πυγμαχία!

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων - Νεανίδων θριάμβευσε στην Μπούντβα, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Πυγμαχίας. Οι νεαροί πρωταθλητές της πυγμαχίας κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά και 2 χάλκινα στην διάρκεια της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε χθες στο Μαυροβούνιο.

Η Άννα Μαρία Τριφύλλη στα 48 κιλά και ο Εμμανουήλ Φωτιάδης στα 63,5 κατέκτησαν τα δύο χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Μαρία Γεωργοπούλου στην κατηγορία των 50 κιλών και η Ουρανία Κάντζαρη στα 57 κιλά.

Η Τριφύλλη στον τελικό της κατηγορίας της (48 κιλά) κατατρόπωσε την Ρωσίδα αντίπαλο της Zrianina Daria και κατέκτησε επάξια το Χρυσό Μετάλλιο.
Ο Φωτιάδης (63,5 κιλά) στην τελική αναμέτρηση του κόντρα στον Κουβανό Yoelvis Leyan έδωσε έναν συγκλονιστικό αγώνα και επικράτησε καθολικά κατακτώντας το 2ο Χρυσό Μετάλλιο για την Ελλάδα.

Η Κάντζαρη, (57 κιλά) πάλεψε σκληρά μέσα στο ρινγκ και παρά την πολύ καλή εμφάνισή της δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Singh Angal Kumari από τη Ινδία κατακτώντας τελικά το χάλκινο μετάλλιο.

Η Γεωργοπούλου στον ημιτελικό της κατηγορίας της (50 κιλά) με την Ινδή Baharanin dharma Nadita δεν αγωνίστηκε λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της, μένοντας έτσι στην τρίτη θέση του βάθρου.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares