Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 11:04

Αγγελούδης: «Θα κάνουμε αξέχαστο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών»

Eπίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (EWF) ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων και U15 που θα διεξαχθεί στην πόλη στις 15-23 Ιουνίου.

Τον Πρόεδρο της EWF Aντόνιο Κονφλίτι και το Γενικό Γραμματέα Μίλαν Μιχαήλοβιτς υποδέχθηκαν ο Ολυμπιονίκης και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας και η Διευθύντρια της διοργάνωσης Ιρις Βλαχούτσικου.

Η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη ο οποίος τόνισε: «Γνωρίζοντας τον Πύρρο Δήμα εδώ και πολύ καιρό, η συνεισφορά του στην άρση βαρών δεν έχει σημαδέψει μόνο την ιστορία στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Οι Έλληνες αρσιβαρίστες έχουν επιδείξει εντυπωσιακές επιδόσεις και φέτος, με την ανακήρυξη της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πόλη του αθλητισμού, δεσμευόμαστε να κάνουμε αυτόν τον αγώνα αξέχαστο». Στη συνάντηση ήταν και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού Χρήστο Μήττα. Ο κ. Μήττας τόνισε την υποστήριξη στην Οργανωτική Επιτροπή και κάλεσε τον κόσμο της πόλης να παρακολουθήσει αυτή τη σημαντική εκδήλωση.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ ντε Σπορ) που την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Γιώργος Βιολιτζής Πρόεδρος των ΕΑΚΘ και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μπαμπαράτσας που διαβεβαίωσε ότι η αρένα είναι πλήρως εξοπλισμένη για να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις.

Στο τέλος της επίσκεψης η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άρσης Βαρών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον Πύρρο Δήμα για όσα έχει κάνει για αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares