×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 14:47

Νάνος, αλλά με μία μπάλα ΝΑ!

Ανάμεσα στους χιλιάδες οπαδούς και τις 466 γυναίκες στο Azadi Sport Complex μεταξύ των VIP προσκεκλημένων βρέθηκε και ο διάσημος, κοντύτερος άνδρας του Ιράν και ένας από τους πιο κοντούς στον κόσμο, που ταξίδεψε από το Σιράζ στην Τεχεράνη για χάρη της Εθνικής ομάδας βόλεϊ που ετοιμάζεται να “γράψει ιστορία” στο Ρίο.

Το ύψος του 44 “Χοσεϊν Πέρκας”, όπως είναι γνωστός στους συμπατριώτες του ο Μοχάμεν Χασάν δεν ξεπερνά τα 58 εκατοστά! Η φήμη του μικροσκοπικού Πέρκας, έχει ξεπεράσει τα στενά σύνορα της Περσίας, καθώς έδωσε σκληρή μάχη απέναντι σε άλλους υποψηφίου για τον κοντύτερο άνθρωπο στο “Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες”.

Θέση που, όσο κι αν… όρθωσε το ανάστημά του, έχασε τελικά για 4,6 εκατοστά από αυτόν τον “κοντοστούπη” από το Νεπάλ, Τσάντρα Μπαχαντού Ντάνγκι.

Ωστόσο στη… θέα του στο κλειστό της Τεχεράνης ο “Πέρκας” έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από χιλιάδες οπαδούς του Ιράν, κλέβοντας έτσι λίγη από τη δόξα της παρέας του Μαρούφ, την οποία χειροκρότησε από κοντά παίρνοντας μάλιστα ως δώρο από τους διοργανωτές μία υπογεγραμμένη μπάλα, που φαντάζει όμως μεγαλύτερη από… αυτόν.

Το είδαμε στο volleyplanet.gt

Κατηγορία ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares