Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 08:08

«Καμπανάκι» για Παμμηλιακό. Αισιοδοξία για Πανσιφναϊκό.

Αν τα φιλικά είναι για να βγάζουν οι προπονητές τα συμπεράσματα τους, τότε το χτεσινό νικηφόρο μεν φιλικό, με αντίπαλο τον Πανσιφναϊκό έχει πολλά από αυτά για τον Ζαχαρία Γκούτζα και τους παίχτες του Παμμηλιακού.

milos-mileika-neaΗ ομάδα της Μήλου με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της σε σχέση με πέρυσι, κυρίως λόγω απουσιών και λιγότερο λόγω αλλαγών στο ρόστερ (μόνο ο Στέλιος Μάλλης αποτελεί παρελθόν από τον βασικό κορμό), παρουσιάστηκε σχεδόν ανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κυκλάδων την επόμενη Κυριακή στη Σέριφο.

 

Και ευτυχώς που αντίπαλος σε αυτήν την πρεμιέρα είναι η Σέριφος, χωρίς ίχνος υποτίμησης προς την τοπική ομάδα, απλή αναφορά στην διαφορά δυναμικότητας των ομάδων.. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση και ειδικά παρουσίας ομάδων από τη Σύρο, όπως και πέρυσι στον όμιλο, τα πράγματα θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.

 

milos-glaronisiaΟ Παμμηλιακός αν και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, παρουσίασε πολλά κενά διαστήματα, χωρίς ρυθμό, νεύρο, θέληση και πάθος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το σημαντικό όμως είναι ότι οι νέοι παρότι έδειξαν καλά σημάδια σε κάποιες προσπάθειες τους θέλουν πολύ δουλειά ακόμα για να συμβάλουν στο «κάτι παραπάνω» που ψάχνει η Μηλέικη ομάδα από τη φετινή σεζόν.

 

Οι «κόκκινοι» είχαν ως πρωτεργάτες τις παλιές καραβάνες και κυρίως τους Ηλία Κυρίτση (τεράστια εμφάνιση, ακόμα πιο βελτιωμένος και σίγουρος στο παιχνίδι του, με πολύ καλές προωθήσεις), Στάθη Παπαδημητρίου (όλη η δημιουργία περνούσε από τα πόδια του), Αργύρη Σίδερη (έχει πολλά να μάθει ο εξαιρετικός Θανάσης Στεφάνη δίπλα του), Βασίλη Καμακάρη (θετικό ότι βρήκε δίχτυα με το «καλημέρα») και τον αειθαλή 43χρονο «σκύλο» του, Αντώνη Ψαθά (σαν το παλιό καλό κρασί ήταν και πάλι στην 11άδα και αναμένεται να δώσει αρκετά ποιοτικά λεπτά συμμετοχής).

 

Αυτοί οι παίχτες, μαζί με τους απόντες χτες Παναγιώτη Τσιριγωτάκη, Κλαούντιο Μπαργιάμη, θα τραβήξουν το κουπί και φέτος, ενώ αναμένεται η επανένταξη από τον τραυματισμό του στο οικογενειακό διπλό της Παρασκευής Νίκου Σκλάβου, καθώς και η επιστροφή του Βούλγαρου επιθετικού Συμεών Χατζίεφ.

SIFNOS-XORHGOI-AGONON

Τεράστιο το κενό στην αριστερή πλευρά του Παμμηλιακού με την αποχώρηση του Στέλιου Μάλλη και τον τραυματισμό του Τάουλαντ Μάνη, παρότι ο Αντώνης Πουλάκης μπήκε δυνατά και στον αγώνα και στις προπονήσεις της ομάδας, θα χρειαστεί στηρίγματα.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Παμμηλιακός ήταν καλός στο μέτρο του δυνατού, στο α’ ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο… ηττήθηκε με 0-1 από τον Πανσιφναϊκό χωρίς να πιεστεί και να πιέσει όσο έπρεπε. Τα γκολ για τον Παμμηλιακό πέτυχαν οι Βασίλης Καμακάρης στο 12’ και ο Παναγιώτης Μιγκέν Σίτι στο 30’, ενώ για τον Πανσιφναϊκό μείωσε ο Δημήτρης Σαίλοβιτς στο 65’

 

Πανσιφναϊκός

Εξαιρετική δουλειά από τον κόουτς Δημήτρη Δημητριάδη σε όλους τους τομείς για την ομάδα της Σίφνου, η οποία πατάει καλύτερα από πέρυσι μέσα στο γήπεδο, έχει μεγαλύτερη υπομονή και ηρεμία στο παιχνίδι της και προσπαθεί να εξαργυρώσει όποια ευκαιρία της παρουσιάζεται μέσα στο 90λεπτο.

Αν και μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι με το μεγάλο της αντίπαλο, η γειτονική ομάδα πήρε ποιότητα από την είσοδο του Παριανού Νίκου Ζουμή και του επιθετικού και σκόρερ χτες του μοναδικού τέρματος του Πανσιφναϊκού Δημήτρη Σαίλοβιτς, καθώς και από την αρχοντική παρουσία του Δημήτρη Ζάσκα στην άμυνα. Με αρκετές απουσίες και οι Σιφνιοί θα παρουσιάσουν φέτος ένα σκληρό σύνολο που θα παλέψει κάθε παιχνίδι και θα μετατρέψει το Θόλο σε έδρα-παγίδα για πολλές ομάδες.

 

Μικρά από τη Μήλο

-Μουδιασμένο ξεκίνημα και για τον κόσμο του Παμμηλιακού που προτίμησε πιθανόν να απολαύσει τα τελευταία μπάνια του! Η ζέστη ήταν αφόρητη στο γήπεδο της Μήλου και ο κόσμος λιγοστός, παρά την παρουσία φιλάθλων και από τη Σίφνο.

-Αυθημερόν ταξίδεψε η ομάδα του Πανσιφναϊκού στη Μήλο με άμεση δωρεάν επιστροφή με το Speedrunner 3, από το χορηγό της Aegean Speed Lines.

 

-Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

-Εκτός από αρχηγός της ομάδας, έγινε και νονός! Ο λόγος για τον Αργύρη Σίδερη που με την καλή του Κατερίνα Ξυδού βάφτισαν τη μικρή Αναστασία, την κόρη του προέδρου του Παμμηλιακού Μιχάλη Βαμβακάρη. Να σας ζήσει!

pammiliakos-pansifnaikos-29-9-2013-2

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares